Ο Γιάκομπ Λάρσον μίλησε στους συμπατριώτες του για το μέλλον του και τόνισε πως έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τα όσα έχει συναντήσει στη χώρα μας και τον Παναιτωλικό.

Στον δεύτερο ημερολογιακό του χρόνο στην Ελλάδα και τον Παναιτωλικό θα μπει σε μερικές ημέρες ο Λάρσον, καθώς ο 28χρονος στόπερ αποκτήθηκε πέρσι τον Γενάρη από την Τζουγκάρντεν με τη μορφή του δανεισμού από τα «καναρίνια», μέχρι το φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

Πλέον με την έλευση του 2023 θα μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με τα «καναρίνια» και ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός μίλησε στην «Expressen» αναφορικά με το μέλλον του και αν θα επιστρέψει στην πατρίδα του όπου και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, αφού τόνισε πως περνά πολύ καλά στη χώρα μας. «Είναι πολλές οι πλευρές που πρέπει να συμφωνήσουν για την κατάστασή μου (σ.σ. η Τζουγκάρντεν, ο Παναιτωλικός και φυσικά ο ίδιος). Θα δούμε. Πρέπει να σχεδιάσω το μέλλον μου αλλά νιώθω πώς ό,τι και να γίνει τα πράγματα θα πάνε καλά. Οι τελευταίοι έντεκα μήνες ήταν φανταστικοί για μένα, ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν. Εγώ και η σύντροφος μου είμαστε καλά εδώ. Ηταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα, δεν το έχω μετανιώσει στιγμή».