Χωρίς περαιτέρω προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ με φόντο το εκτός έδρας παιχνίδι στο Αγρίνιο. Όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές συμπεριλήφθηκαν στη λίστα του Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς και ο Τόμας Μουργκ, ο οποίος έχει ενεργοποιηθεί εκ νέου από τον προπονητή του. Και όλα αυτά την ώρα που ΠΑΟΚ και ΑΠΟΕΛ βρίσκονται σε συζητήσεις με φόντο την παραχώρησή του…

Εκτός αποστολής έμειναν οι Γιάσμιν Κούρτιτς, Φιλίπε Σοάρες και Λευτέρης Λύρατζης. Ο πρώτος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ο δεύτερος έκανε θεραπεία, ενώ ο τρίτος έβγαλε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά. Όσο για τον Μάριο Τσαούση μετρά λίγες προπονήσεις στα πόδια του μαζί με το υπόλοιπο γκρουπ και ως εκ τούτου προτιμήθηκε να παραμείνει εκτός.

H τελευταία προπόνηση της ομάδας το πρωί της Τετάρτης (21.12) στο γήπεδο της Τούμπας περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Μπαλωμένος , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Κάργας , Κουλιεράκης , Ίνγκασον , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Σβαμπ , Ντάντας , Ελ Καντουρί , Ντόουγκλας , Κωνσταντέλιας , Ρικάρντο , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Μπράντον , Ολιβέιρα , Νάρεϊ.