Με τον Γιάννη Λιάκα στο τιμόνι θα πορευτεί ο Κεραυνός Γαβαλούς το 2023. Ο έμπειρος τεχνικός είναι γνώστης του Αιτωλοακαρνάνικου ποδοσφαίρου, και φυσικά και της Β΄κατηγορίας που αγωνίζεται ο Κεραυνός Γαβαλούς

Ο Γιάννης Λιάκας λοιπόν είναι ο «εκλεκτός» των διοικούντων του Κεραυνού Γαβαλούς για να αντικαταστήσει τον Δημήτρη Λώλο στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.  Ο έμπειρος τεχνικός ήρθε σήμερα (22/ 12) σε συμφωνία με τον πρόεδρο του συλλόγου Δημήτρη Καζανά  προκειμένου να αναλάβει την ομάδα.

Την περσινή σεζόν ο Λιάκας ήταν στον πάγκο του Απόλλωνα Θέρμου, ενώ για αρκετά χρόνια υπήρξε προπονητής στον Ηρακλή Αστακού.

Ο Λιάκας θα βρεθεί την Παρασκευή (23/ 12) στην Γαβαλού, θα έχει μια πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του Κεραυνού,  και στην συνέχεια θα κάνει και την πρώτη προπόνηση με την νέα του ομάδα.

Μέχρι και την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας (15 Ιανουαρίου) θα έχει όλο τον χρόνο να δημιουργήσει μια ομάδα που μπορεί να πρωταγωνιστήσει, και να βρεθεί στην κορυφή, στο δύσκολο πρωτάθλημα που συμμετέχει.