Διαιτησία: Γιατί δεν ακυρώθηκε το γκολ του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο. Ο λόγος που είχε δεμένα χέρια ο VAR. Τι (δεν) έκανε ο Σιδηρόπουλος!

Διαιτησία: O ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό με γκολ του Ολιβέιρα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου! Γκολ που σήκωσε «σκόνη» και δικαιολογημένες διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων.

Ο Φλόρες ανατρέπει τον Ζίβκοβιτς σε μια φάση που δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο αν είναι εντός ή εκτός περιοχής. Προφανώς ο VAR μη έχοντας την ξεκάθαρη λήψη, πάει με την απόφαση του διαιτητή στο χορτάρι.

Πριν ο Νάρεϊ εκτελέσει το φάουλ και έχει εξαιρετική σημασία στην εφαρμογή του κανονισμού, ο Αουγκούστο σπρώχνει ξεκάθαρα τον Κολοβό ρίχνοντας τον στο χορτάρι!

Ο Σιδηρόπουλος προφανώς, αν και μπροστά του και χωρίς περιορισμούς και εμπόδια στο οπτικό του πεδίο, χάνει το σπρώξιμο, ο Νάρεϊ παίζει τη μπάλα και ο Ολιβέιρα με κεφαλιά την στέλνει στα δίχτυα.

Καταρχήν, επειδή η μπάλα δεν είναι στο παιχνίδι, ο VAR δεν μπορεί να παρέμβει για να διορθώσει το λάθος που έχει γίνει.

Ο Σιδηρόπουλος επίσης επειδή η μπάλα δεν παίζει, δεν μπορεί να τιμωρήσει τεχνικά (καταλογίζοντας επιθετικό φάουλ), αλλά μπορεί είτε να μην αφήσει να εκτελεστεί το φάουλ και να κάνει συστάσεις στον παίκτη του ΠΑΟΚ, είτε – και θα ήταν και το πιο σωστό – να μην επιτρέψει την εκτέλεση του φάουλ και να τιμωρήσει πειθαρχικά με κίτρινη κάρτα τον Αουγκούστο!

Ο διεθνής ρέφερι δεν έκανε τίποτα από τα παραπάνω και ένα γκολ που δεν έπρεπε να μπει ποτέ, μέτρησε κανονικά!