Τον Νίκο Βέργο θέλει η Λαμία, όπως έχει αποκαλύψει το Sportime και πλέον η υπόθεσή του έχει μπει στην τελική ευθεία. Εντός της εβδομάδας ίσως τρέξουν οι εξελίξεις.

Ο 26χρονος επιθετικός ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα, μίλησε με αρκετές ομάδες από τη Super League 1 και για διάφορους λόγους προτίμησε τελικά τους «κυανόλευκους». Ανάμεσα στις δύο πλευρές απομένουν λεπτομέρειες, ενώ η Βόλφσμπεργκερ δεν φέρνει αντιρρήσεις.

Η Λαμία ενώ έχει για την κορυφή της επίθεσής της τους Ρίτσμοντ Μποάκι,  Γιώργο Μανούσο, Τάσο Καραμάνο και δευτερευόντως τον Νίκο Τσούκαλο, αποφάσισε να πάρει φορ και αυτό κάτι δείχνει. Θεωρητικά Μανούσος και Καραμάνος μπορούν να αγωνιστούν και στο πλάι. Επομένως, η προσθήκη του Βέργου δείχνει πως κάτι δεν πάει καλά με τον Μποάκι.

Ο Αφρικανός έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στη Λαμία και έως τώρα δεν έχει δικαιώσει όσους τον επέλεξαν. Τα χρήματα που παίρνει είναι δυσανάλογα με την προσφορά του, ενώ γενικά δεν δείχνει σε τόσο καλή κατάσταση. Το τελευταίο ήταν που προβλημάτισε και οδήγησε στην αναζήτηση επιθετικού.