Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου μίλησε για το ματς με τον ΠΑΟΚ, τις μεταγραφές του Ιανουαρίου και την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

O Γιάννης Αναστασίου μίλησε ΕΡΑ ΣΠΟΡ, αναφερόμενος στα θέματα που απασχολούν τον Παναιτωλικό.

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ είπε ότι η ομάδα του φάνηκε ανταγωνιστική και προσπάθησε για το καλύτερο. Υστέρησε όμως σύμφωνα με τα λεγόμενά του στα τελειώματα. «Η ομάδα έδειξε διάθεση, είχε τρεξίματα, πρέπει παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι», δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου.

Σε ότι αφορά την αλλαγή ιδιοκτησίας στον Παναιτωλικό υπογράμμισε ότι η ομάδα είναι σε μεταβατικό στάδιο και ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η διαδικασία, καθότι πρέπει να δοθεί το «ΟΚ» της ΕΕΑ.

«Έχουμε καταλήξει στο πού χρειαζόμαστε παίκτες. Η περίοδος του Ιανουαρίου είναι δύσκολη και η αγορά είναι λίγο περίεργη μετά το Μουντιάλ. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από παίκτες και agents είναι αρκετά περιορισμένη. Τα δεδομένα στην αγορά είναι αρκετά ήσυχα ως ώρας, είμαστε σε αναμονή. Αν βρεθεί κάτι με τα χαρακτηριστικά που θέλουμε εννοείται ότι θα προχωρήσουμε σε διορθωτικές κινήσεις», είπε για τις μεταγραφές.

Μάλιστα, στάθηκε ιδιαίτερα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι: «Επιθετικά σε πολλά παιχνίδια εξαρτόμαστε από τον Καρέλη. Οι μεσοεπιθετικοί που έχουμε πρέπει να δώσουν παραπάνω πράγματα. Τα παιδιά διαθέτουν χαρακτηριστικά αλλά βγάζουν προβλήματα (σ.σ. τραυματισμών) και μας λείπει η σταθερότητα».