Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Agriniogoal.gr ο Γιάννης Μπουζούκης θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Παναιτωλικού την περίοδο που διανύουμε.

Ο 24χρονος επιθετικός χαφ έμεινε ελεύθερος την Τετάρτη (4/1) από τον ΟΦΗ και αναμένεται στο Αγρίνιο για να υπογράψει στην νέα του ομάδα.

Ο Μπουζούκης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Athlopolis της Πρέβεζας, πόλη απ’ την οποία έλκει την καταγωγή του, αξιολογήθηκε από την ακαδημία του Παναθηναϊκού, εντάχθηκε σε αυτήν το 2012 σε ηλικία 14 ετών, ανέβηκε όλα τα ηλικιακά κλιμάκια με επιτυχία και εν τέλει, αφού στα 18 του υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο, έγινε μέλος του βασικού κορμού της πρώτης ομάδας.

Με σχεδόν συμπληρωμένη μια δεκαετία στον Παναθηναϊκό και έπειτα από 88 συμμετοχές και 6 γκολ στην τετραετή παρουσία στην πρώτη ομάδα, ο Μπουζούκης αποχωρεί από το Τριφύλλι. Στην συνέχεια αγωνίσθηκε για έναν χρόνο στον ΟΦΗ, με 18 συμμετοχές, όπου την Τετάρτη (4 /1) έμεινε ελεύθερος.

Εχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος στις μικρές ηλιακές κατηγορίες και πιο συγκεκριμένα με την Κ17, Κ19, Κ20, και Κ21.