Παίκτης του Παναιτωλικού και επίσημα ο Γιάννης Μπουζούκης.

Ας θυμηθούμε το βιογραφικό του και τα γκολ που έχει πετύχει με την φανέλα του Παναθηναϊκού

Τον Αύγουστο του 2012 άρχισε να αγωνίζεται στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα το υπέγραψε στις 24 Αυγούστου 2016.

Το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 2017, στη νικηφόρα εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας για τους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδος που έληξε 1-2.

Την σεζόν 2017-2018 μετρούσε 4 συμμετοχές.

Στις 26 Αυγούστου του 2018 σημείωσε το πρώτο του επίσημο τέρμα με την φανέλα της ομάδας, στη νικηφόρα εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη για την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος που έληξε 0-1. Υπενθυμίζουμε ότι σε εκείνο τον αγώνα, ο Παναθηναϊκός, ήθελε οπωσδήποτε τους 3 βαθμούς για να σβήσει την ποινή του -6 που του επιβλήθηκε, το μαύρο καλοκαίρι για τον σύλλογο του 2018. Πράγμα το οποίο και έγινε και στο επόμενο ματς με την Λαμία, όπου και πάλι είχε ανοίξει το σκορ για τον Παναθηναϊκό, στην νίκη του με 3-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο όπου μόλις είχε επιστρέψει μετά από το 2013.

Αποτέλεσε έναν από τους βασικούς μέσους του Τριφυλλιού για την διετία 2018-2020, όπου μετρούσε 65 συμμετοχές και 6 γκολ σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις (συμπεριλαμβάνετε και το γκολ στο φιλικο παιχνίδι με την Φέγενορντ), με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο της ομάδας, όπου από εκεί και μετά και μάλιστα με την έλευση του Ρουμάνου τεχνικού Λάζλο Μπόλονι, έχασε την φανέλα βασικού και δεν υπολογιζόταν. Εκείνη την σεζόν μετρούσε 13 συμμετοχές.

Την σεζόν 2021-2022 δεν υπολογιζόταν από τον Σέρβο τεχνικό Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει μόνο 4 συμμετοχές (όσες είχε και την πρώτη του χρονιά στην μεγάλη ομάδα).

Στις 31/1/2022 ανακοινώθηκε η απόκτηση του από την Κρητική ομάδα του ΟΦΗ.

Από σήμερα ανήκει στον Παναιτωλικό