Επιστροφή στην ποδοσφαιρική δράση για την ομάδα μας, μετά από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τρεις εβδομάδες λόγω εορτών των Χριστουγέννων, με τον Αστέρα Μεσολογγίου να κάνει ποδαρικό για το 2023 στο Δοκίμι όπου αντιμετωπίζει τον τοπικό Απόλλωνα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας το Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2023, το μεσημέρι.

Οι προπονήσεις της ομάδας μας έγιναν εντατικά αυτή την εβδομάδα καθώς υπήρξαν αρκετές απουσίες παικτών το προηγούμενο διάστημα των εορτών, με βασικό στόχο οι παίκτες να ξαναμπούν σε ρυθμούς ποδοσφαίρου. Ο προπονητής μας είδε όλους τους παίκτες να επιστρέφουν σε αυτές αλλά αντιμετωπίζει μία σοβαρή απώλεια για τις επόμενες εβδομάδες, καθώς θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού ο Αγγελάκης με πρόβλημα στο πόδι. Εν τούτοις η ομάδα προετοιμάστηκε για το δύσκολο αυριανό αγώνα και ελπίζει να μπει με το δεξί τη νέα χρονιά, αποσπώντας ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα.

Από την άλλη πλευρά, ο Απόλλων Δοκιμίου δεν ξεκίνησε καλά το φετινό πρωτάθλημα αλλά τους τελευταίους αγώνες έχει πετύχει σημαντικές νίκες που τον έχουν ανεβάσει στο βαθμολογικό πίνακα αλλά και τη ψυχολογία του.

Επ’ ευκαιρία των εορτών, η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου εύχεται σε όλους τις ομάδες του Νομού μας και στους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία και ειρήνη!

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. ΠΡΟΒΙΔΑΣ – ΤΑΚΟΣ – ΡΟΚΟΠΑΝΟΣ

Χορηγός του αγώνα θα είναι το super- market PROTON (ΦΑΡΜΑΚΗΣ Ευθύμιος)

Αρχική σελίδα