Η ενημέρωση του Αστέρα Μεσολογγίου αναφέρει τα εξής: 

Με το αριστερό υποδέχτηκε τη νέα χρονιά ο Αστέρας Μεσολογγίου γνωρίζοντας βαριά ήττα στο Δοκίμι από τον τοπικό Απόλλωνα με σκορ 5-2, το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023 το μεσημέρι. Ο αγώνας έγινε κάτω από αρκετά καλές καιρικές συνθήκες και πραγματοποιήθηκε για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Η ομάδα μας κατέβηκε στον αγώνα με αρκετές απουσίες βασικών παικτών που κάποιοι εξ αυτών τελευταία στιγμή δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας μας. Εν τούτοις πραγματοποίησαν απογοητευτική εμφάνιση και δίκαια γνώρισαν την ήττα από τον Απόλλων Δοκιμίου, προβληματίζοντας με την συνολική εικόνα τον προπονητή της ομάδας μας. Αξιοσημείωτο του αγώνα είναι η επανεμφάνιση μετά από μεγάλό διάστημα λόγω σοβαρού τραυματισμού του Τ. Λούζι, που αγωνίστηκε ως αλλαγή στον αγώνα.

Στο Α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και κατάφεραν μέσα σε 25 λεπτά αγώνα να προηγηθούν ήδη με 3-0. Οι παίκτες μέχρι να μπουν στο πνεύμα του αγώνα βρέθηκαν πίσω στο σκορ, δυσκολεύονταν να αναπτυχθούν και το μόνο που κατάφεραν είναι να μειώσουν το σκορ πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια.

12′ ΓΚΟΛ και 1-0 για τον Απόλλων Δοκιμίου με σκόρερ τον Α. Κορομηλά. Η προσπάθεια ξεκίνησε από δεξιά όπως επιτίθεται ο Απόλλων , βγήκε η παράλληλή σέντρα μες τη περιοχή του Αστέρα και ο σκόρερ στο ύψος της μικρής περιοχής αμαρκάριστος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Γρίβα.

23′ ΓΚΟΛ για τον Απόλλων Δοκιμίου και 2-0 με σκόρερ τον Σ. Νούλα. Ξανά βγήκε η σέντρα παράλληλα μες τη περιοχή μας και ο Νούλας πρόλαβε τον Γρίβα που επιχειρούσε έξοδο και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0.

25′ ΓΚΟΛ με σκόρερ τον Τσακανίκα για τον Απόλλωνα Δοκιμίου. Ο σκόρερ δέχθηκε τη μπάλα μες τη περιοχή του Αστέρα Μεσολογγίου και με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δίχτυα του Γρίβα, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0.

43′ ΓΚΟΛ και αντίδραση για τον Αστέρα με σκόρερ τον νεαρό Γ. Ντελή. Ο σκόρερ δεχόμενος βαθιά μπαλιά βγήκε πίσω από την άμυνα του Δοκιμίου και απέναντι στον Δαραβάνη πλάσαρε εύστοχα για το 3-1.

Στο Β’ ημίχρονο, ενώ αρχικά υπήρξε μια αντίδραση από το Αστέρα Μεσολογγίου με γκολ σχεδόν από τα αποδυτήρια, παρόλο αυτά η ομάδα μας δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο και δέχθηκε άλλα δύο γκολ για να διαμορφωθεί με αυτό τον τρόπο το τελικό σκορ 5-2. Αρκετοί παίκτες μας δεν απέδωσαν τα ελάχιστα σε αυτόν τον αγώνα και σίγουρα χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι έμπειροι επιθετικοί των γηπεδούχων εκμεταλλεύτηκαν κάθε λάθος της ομάδας μας και σημείωσαν τα γκολ των γηπεδούχων που τους έδωσαν την εύκολη νίκη.

51′ ΓΚΟΛ και μείωση του σκορ σε 3-2 για τον Αστέρα με σκόρερ άλλον έναν νεαρό, τον Α. Μαυραγάνη. Η προσπάθεια έγινε από δεξιά, ο Ντελής μπήκε από πλάγια στη περιοχή του Απόλλωνα και τη κατάλληλη στιγμή έβγαλε σέντρα-πάσα στον αμαρκάριστο Μαυραγάνη που από το ύψος του πέναλτι δεν είχε δυσκολία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Δοκιμίου.

63′ ΓΚΟΛ για το 4-2 με σκόρερ ξανά τον Α. Κορομηλά όταν σε σέντρα από πλάγια, βρέθηκε μόνος μες τη περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για να ανεβάσει τη διαφορά του σκορ σε δύο γκολ και να κόψει κάθε ελπίδα των φιλοξενούμενων για κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

70′ ΓΚΟΛ με σκόρερ τον Μακρή για το τελικό σκορ 5-2, μετά από ενέργεια που ξεκίνησε από αριστερά, βγήκε η σέντρα και ο σκόρερ πλάσαρε εύστοχα τον Γρίβα.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ.  ΠΡΟΒΙΔΑΣ – ΤΑΚΟΣ – ΡΟΚΟΠΑΝΟΣ

Αστέρας Μεσολογγίου: Γρίβας, Τριώτης, Παπασπύρος (70′ Μαστροκώστας), Κυρίτσης (75′ Ελένης), Μανέτας, Μαυραγάνης, Ρονάλντο (65′ Λούζι), Καπάι, Σιαμήτρος Γ (65′ Ανδρωνάς)., Ντελής (65΄Τσακάλης) και Σιαμήτρος Β.

Απόλλων Δοκιμίου: Δαραβάλης, Τσακανίκας, Ζαρκαδούλας, Μακρής, Νούλας, Δαλαγιώργος, Κορομηλάς Α., Κορομηλάς Φ., Αγγέλης, Γεωργιάδης, Κοντοπάνος