Στις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα νικητής ήταν ο φιλοξενούμενος, με τον Παναιτωλικό να επικρατεί στα τρία τελευταία ματς που έγιναν στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ στο τελευταίο που έγινε στο Αγρίνιο.

Η τελευταία νίκη γηπεδούχου είναι στις 3 Ιανουαρίου 2021, όταν ο Παναιτωλικός επικράτησε με 2-1 (83’ Μανθάτης, 85’ Λιάβας – 55’ Στάικος).

Ο Παναιτωλικός είχε επτά διαδοχικές νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια που είχε υποδεχθεί τον ΟΦΗ για την Α’ Εθνική/Super League και ηττήθηκε ως γηπεδούχος για πρώτη φορά στο τελευταία ματς που έδωσαν οι δύο ομάδες, στις 17 Οκτωβρίου 2021 με 2-1. Τα γκολ για τον ΟΦΗ σημείωσαν ο Μαλής με αυτογκόλ και ο Νέιρα, ενώ το γκολ του Παναιτωλικού είχε έρθει από τον Καρέλη.

Η πρώτη τους συνάντηση για την μεγάλη κατηγορία έγινε στο Αγρίνιο, όπου στις 24 Οκτωβρίου 1976 ο Παναιτωλικός επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Γαβαλά.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί πολύ νωρίτερα στις μικρότερες κατηγορίες, αφού συμμετείχαν στα Playoffs της ανόδου στην Α’ Εθνική το 1959-60, πριν την επίσημη καθιέρωση της Β’ Εθνικής ως πρωτάθλημα. Τότε, ο ΟΦΗ είχε επικρατήσει και στις δύο αναμετρήσεις με 1-0 τόσο ως γηπεδούχος, όσο και ως φιλοξενούμενος.

Για την Super League βρέθηκαν αντιμέτωποι πρώτη φορά στο Αγρίνιο στις 11 Δεκεμβρίου 2011 και ο Ετζενγκέλε στο 50ο λεπτό έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Το δημοφιλέστερο σκορ στα μεταξύ τους παιχνίδια με γηπεδούχο τον Παναιτωλικό είναι το 1-0 που έχει εμφανιστεί τρεις φορές, ενώ ακολουθεί το 2-1 με δύο εμφανίσεις. Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις δεν υπάρχει ισοπαλία, οπότε δεν υπάρχει και αναμέτρηση στην οποία να μην έχει σημειωθεί γκολ.

8 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

7 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

1 ΝΙΚΕΣ ΟΦΗ