Φινάλε του Α’ γύρου του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας διεξάγεται αύριο  Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023, με τον Αστέρα Μεσολογγίου να υποδέχεται τον Τρίκαρδο Κατοχής, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής, στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ.Πασσιόπουλος”.

Όλοι στην ομάδα θεωρούν κομβικό το αυριανό παιχνίδι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς επιθυμούν διακαώς να κλείσουν αυτό το γύρο πρωταθλήματος με νίκη. Για το λόγο αυτό ο προπονητής της ομάδας προετοίμασε εντατικά όλη την ομάδα και ευελπιστεί ότι θα επανέλθει η ηρεμία σε αυτή με επιτυχή αποτέλεσμα. Στα ευχάριστα νέα είναι η επιστροφή στη δράση ενός έμπειρου και πολύτιμου παίκτη της ομάδας μας, του Γ. Γερετσιάν ο οποίος εδώ και μέρες ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της ομάδας και θα είναι στη αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα. Θα απουσιάσουν όμως οι τραυματίες Αγγελάκης και Πανόπουλος καθώς και ο τιμωρημένος Ράπτης.

Από την άλλη πλευρά, ο Τρίκαρδος Κατοχής θα κατέβει κι αυτός στον αγώνα να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί, καθώς βρίσκεται πίσω στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος. Ο προπονητής της Κατοχής θα στερηθεί σίγουρα τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Λ. Γατσώρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες επενδύουν στους νεαρούς παίκτες και δίδουν ευκαιρία να αγωνίζονται με στόχο την ανάδειξή τους και την προώθηση των παιδιών των Ακαδημιών τους.

Τη προηγούμενη αγωνιστική ο Αστέρας Μεσολογγίου ηττήθηκε στο Δοκίμι από τον τοπικό Απόλλων με 5-2 ενώ ο Τρίκαρδος Κατοχής έχασε εκτός έδρας από τον Ατρόμητο Αντιρρίου με 2-1.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Γκιάφης- Πατρόπουλος και Ροδάτος

Η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου καλεί τους φίλους της ομάδας μας να δώσουν το παρόν στο  αγώνα που θα γίνει στο Μεσολόγγι και να υποστηρίξουν τις προσπάθειες του προπονητή και των παικτών για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Χορηγός του αγώνα είναι Γραφείο Κωνσταντίνος Βελτσίστας Eptagon