Η ΑΕ Αλυζίας ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής με τον ΑΟ Χάλκειας για το πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Σπύρου Καυμενάκη νίκησε με 4-1 τον ΑΟ Χάλκειας (και μάλιστα με ανατροπή),και βρέθηκε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο ΑΟ Χάλκειας προηγήθηκε στο 20΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιαβρούτα (0-1) σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης (47΄), η ΑΕ Αλυζίας έφερε το ματς στα «ισα» με σκόρερ τον Β. Γεωργαλή. Στο 70΄ο Παπανικόλας κερδίζει πέναλτι και ο Ταμπάκης με εύστοχη εκτέλεση δίνει το προβάδισμα στην ΑΕ Αλυζίας (2-1). Πέντε λεπτά πριν την λήξη του αγώνα ο Παπανικόλας πετυχαίνει το τρίτο γκολ για την ΑΕ Αλυζίας, ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 90΄ ο Β. Γεωργαλής μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τους γηπεδούχους.

Διαιτητής : Κουτρομάνος

Βοηθοί : Ξύστρας, Κατσαούνης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Αλυζίας (Σπύρος Καυμενάκης)

Γιαννείος, Καυμενάκης (78΄Γκόλιας), Παπανικόλας, Γεωργαλής, Φραγκογιάννης (46΄Γεωργαλής Β.), Οικονόμου (  89΄ Δρακάς Β), Αποστολάκης, Λυγκώνης Β. (65΄Δρακάς Ε.), Ταμπάκης, Γιαννείος Θ., Μουρελάς (46΄Λιότος)

ΑΟ Χάλκειας (Καλαβρουζιώτης)

Χασαπογιάννης, Μαργαρίτης, Λαουρδέκης, Καλαβρουζιώτης Ηλ., Μιρακα, Ζέλιος, Καλαβρουζιώτης Γ.(55΄Καλαβριζιώτης Α.), Γιαβρούτας, Κατσαντώνης, Ζαχόπουλος (78΄Καλαβρουζιώτης Γ), Καραπάνος