Η ενημέρωση του Αστέρα Μεσολογγίου αναφέρει τα εξής:

Ξεκίνημα του Β’ γύρου του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας με τον Αστέρα Μεσολογγίου να υποδέχεται τον Αμβρακικό Λουτρού , στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος”, το μεσημέρι και η ομάδα μας έχει ως στόχο την συγκομιδή βαθμού ή βαθμών για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας προετοιμάζεται για αυτό το παιχνίδι, έχοντας ο προπονητής μας να αντιμετωπίσει κάποια σημαντικά προβλήματα. Εκτός των γνωστών απουσιών του τραυματία Αγγελάκη και του τιμωρημένου Ράπτη, στον αγώνα αυτό θα απουσιάσει και ο Μαυραγάνης, ένας σημαντικός παίκτης στο φετινό πρωτάθλημα. Παρόλο αυτά όμως πιστεύουμε ότι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα ανταποκριθούν στις ανάγκες του παιχνιδιού και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Από την άλλη πλευρά, ο Αμβρακικός Λουτρού είναι μία αρκετά καλή ομάδα, βρίσκεται πολύ ψηλά στη βαθμολογία και κυνηγάει με αξιώσεις την πρωτιά του πρωταθλήματος. Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος.

Την προηγούμενη αγωνιστική ο Αστέρας Μεσολογγίου ηττήθηκε εντός έδρας από τον Τρίκαρδο Κατοχής με 0-2, ενώ η ομάδα του Λουτρού κέρδισε εντός έδρας με 2-0 τον Ατρόμητο Αντιρρίου για την ομάδα μας.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. ΑΣΗΜΑΚΗΣ – ΚΟΚΜΟΤΟΣ – ΡΟΚΟΠΑΝΟΣ.