Η ενημέρωση της ΑΕ Παλαιοπαναγιάς αναφέρει τα εξής:

Για την 9η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς πέτυχε την πρώτη της νίκη (εντός γηπέδου) στο φετινό πρωτάθλημα και εκτός από τους τρεις βαθμούς της νίκης, πλέον προχωράει και με «ανεβασμένη» ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης δεν είχε πολλές φάσεις και το παιχνίδι παιζόταν περισσότερο στο χώρο του κέντρου και με κάποιες αντεπιθέσεις προσπαθούσαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να πετύχουν κάποιο τέρμα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ένα σουτ στο 25’ από πλάγια θέση αριστερά του Χριστοδούλου το οποίο «έφυγε» λίγο άουτ ήταν η πιο σημαντική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους , ενώ για τους γηπεδούχους μια κεφαλιά του Κολυδά στο 33’ πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ζυγουρίτσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν εντελώς διαφορετικός με τρία γκολ και αρκετές φάσεις από τις δύο ομάδες, όπως επίσης και μερικά σκληρά μαρκαρίσματα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Στο 48’ η κεφαλιά του Σανιδά σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Λιάπη και πέντε λεπτά αργότερα το απευθείας φάουλ του Σανιδά «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι, χωρίς να μπει στα δίχτυα στη συνέχεια.

Στο 58’ ο Ράμμος έδωσε την ασίστ στον Σανιδά και ο τελευταίος αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα, με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Άμεση η αντίδραση των γηπεδούχων, αφού στο 60’ ο Κούστας με όμορφο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζυγουρίτσα, παρά την προσπάθεια του τελευταίου να αποσοβήσει το γκολ.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, ενώ ο Κούστας στο 75’ με ένα ακόμη σουτ εκτός περιοχής «ανάγκασε» τον Ζυγουρίτσα να επέμβει εξαιρετικά και να στείλει τη μπάλα κόρνερ. Το «χρυσό» γκολ της νίκης πέτυχε ο νεοεισελθών Σταυρόπουλος στο 88’ με ένα δυνατό ευθύβολο σουτ μέσα από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «Γ» της εστίας του Λιάπη, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς μαζί με τους συμπαίκτες του.

Για την επόμενη (10η) αγωνιστική, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Αστακού στο Γήπεδο Λυγιά. Ο αγώνας έχει οριστεί για την Κυριακή 29/1 και ώρα 15:00.

Διαιτητής: Ζύγας

Βοηθοί διαιτητή: Καραπιπέρης, Μπρέσιακας

Αράκυνθος Ματαράγκας (Γιώργος Κουτσονικόλας): Λιάπης Ε., Κουτσονικόλας, Τσάγκαλος, Σαλάππας Μ., Κολυδάς, Μπουκουβάλας, Κούστας, Λιάπης Κ., Λάκκας, Μπανάκας, Καλύβας (75’ Σαλάππας Γ.).

ΑΕ Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης): Ζυγουρίτσας, Κυρίτσης, Ντζουμάνης, Μιχαλόπουλος, Ντότσικας, Λαουρδέκης Β. (46’ λ.τ. Καραγιάννης), Γιαννόπουλος (81’ Καποδίστριας), Ράμμος, Ρισβάς (81’ Μακρυκώστας), Σανιδάς, Χριστοδούλου (63’ Σταυρόπουλος).