<<Επιβλητική>> νίκη τής ΑΕΚ Μεσολογγίου κόντρα στην αξιόμαχη ομάδα των Αμαζόνων Κορινθίας .. Ένα πολύ εύκολο απόγευμα είχε η ομάδα τής ΑΕΚ Μεσολογγίου , η οποία κέρδισε με σκορ 10-0 τίς Αμαζόνες Κορινθίας, το απόγευμα της Κυριακής στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Αγρινίου..Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β ‘ Εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Οι παίχτριες της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στις φιλοξενούμενες, σκοράροντας κατά ριπάς από την αρχή έως και το τέλος της αναμέτρησης, στην αντίπαλη εστία. Με την ομάδα της ΑΕΚ αγωνίστηκαν πολλές νέες παίχτριες και έβγαλαν <<ασπροπροσωπο>> τον προπονητή τους. Από την άλλη η ομάδα των Αμαζόνων Κορινθίας έκανε ότι μπορούσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αφού η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανείς.

Παρ’ όλα αυτά πάλεψε μέχρι και τα τελευταία λεπτά, παρά το βαρύ 10-0. Το δεκάλεπτο μεταξύ 10′-20′ ήταν εντυπωσιακό για την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας αφού πέτυχε 4 γκολ και σημάδεψε δύο φορές τα δοκάρια τής ομάδας της Κορινθίας.Εκτός τών δέκα γκολ η γηπεδούχος ομάδα είχε και πολλές χαμένες ευκαιρίες και δύο δοκάρια με την Λαζανά Β. (10′, 19′ ).

Τα γκολ πέτυχαν από δύο οι: Gomes Farias (11′, 44′), Λαζανά Β.(27′, 50′), Βράνα-Τριανταφύλλου (47′, 88′) και από ένα οι: Μοκκα (13′ πέναλτι), Παπαδογεωργου (17′), Παπαϊωάννου (20′), Αρβαλη Χρύσα ( 72′ πρώτο της επίσημο γκολ)…

ΑΕΚ Μεσολογγίου: Souza Graziele, Χριστοπούλου (70′ Τσιρογιάννη), Μοκκα, Λαζανά Β (55′ Αρβαλη), Οικονόμου (55′ Βασιλείου), Gomes Farias, Λαζανά Ι.(55′ Τσιντζουρα) , Βράνα-Τριανταφύλλου, Παπαδογεωργου,Σταυριναδη (55’ Βητουρατου Σ.) Παπαιωάννου