Ματσάρα στο γήπεδο «Χρ. Ζαχαράκη» με ανατροπή στην ανατροπή και τελικό αποτέλεσμα 3-3. Σε ένα ματς που απέδειξαν και οι δυο ομάδες ότι ανήκουν μια κατηγορία παραπάνω !!, όπως φυσικά και ο ρέφερι της αναμέτρησης. Έξι γκολ αμέτρητες ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα, μια αποβολή , ένταση πάθος για την νίκη και από τις δυο ομάδες,  συνθέτουν το σκηνικό που έιδαμε την Κυριακή το πρωί που έγινε η αναμέτρηση.

Ο Αχιλλέας Γραμματικούς άνοιξε το σκορ στο 16΄ με τον Παπαθανασόπουλο. Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μακρή στο 45΄ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 1-1 σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Παπαθανασόπουλος στο 49΄έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Αχιλλέα για να ισοφαρίσει στο 53΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Κοντογιάννης. (2-2)

Ο Σταμούλης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 79΄ έδωσε προβάδισμα στον Αχιλλέα.

Το τελικο 3-3 διαμόρφωσε στο 90΄ο Ευθυμίου.

Με 10 ποδοσφαιριστές τελείωσαν την αναμέτρηση ο Αχιλλέας Γραμματικούς (Κόκκινη κάρτα στο 39΄ο Θεοδωρόπουλος Δ)

Διαιτητής : Καζανάς

Βοηθοί : Καραπιπέρης, Ξύστρας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ολυμπιακός Αγρινίου ( Θωμάς Νταλάκος )

Σάπιος, Σαμψώνας (86΄Καγκαρας), Αγγέλης, Γαντζούδης, Γκορόγιας, Μακρής, Κοκκώνης, Ζωγράφος, Βλάχος, Κοντογιάννης, Ευθυμίου

Αχιλλέας Γραμματικούς (Νίκος Πριόνας)

Γκουρνέλος, Καλύβας (90΄ Τζαβέλας), Λύγκας, Κουτρουλιας, Σταμούλης, Οικονόμου, Παπαθανασόπουλος, Θεοδωρόπουλος Α., Θεοδωρόπουλος Δ., Θεοδωρόπουλος Α., Θεοδωρόπουλος Χ.