ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ                                                                                                 Μεσολόγγι  27/01/2023

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ  Νο  11

Στο Μεσολόγγι σήμερα την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023 και ώρα 10:00, συνήλθε σε συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή, στα γραφεία της Ενώσεως (Χαρ. Τρικούπη 43), αποτελούμενη από τους κ.κ. Βλαχογιάννη Νικόλαο δικηγόρο Πρωτοδικείου Μεσολογγίου Πρόεδρο και Σαφαρίκα Μιχαήλ μέλος, δικηγόρος Πρωτοδικείου Μεσολογγίου, απουσιάζοντος του ετέρου μέλους κ. Μπουσμπουρέλη Δημητρίου, δικηγόρου Πρωτοδικείου Μεσολογγίου, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

  1. ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΕ Φ.Α. ΤΗΣ 21-22/01/2023
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΙΝΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΥΡΩ
ΚΡΑΝΗΣ ΔΙΟΝ. ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 3 30
ΓΡΙΒΑΣ ΣΠΥΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 1 10
ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΔΗΜ. ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 1 10
ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ ΕΥΑΓ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 1 10
ΚΑΡΥΜΠΑΣ ΠΑΝ. ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 1 10
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ 1 10
  1. ΠΟΙΝΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΕ Φ.Α. ΤΗΣ 21-22/01/2023
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΟΙΝΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΥΡΩ
ΚΑΛΑΒΡΙΖΙΩΤΗΣ Α. 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 10
ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΧΡ. 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 10

Τελευταία ημέρα καταβολής των χρηματικών προστίμων του παρόντος ποινολογίου, ορίζεται η 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023 (άρθρο 23 παρ. 2 εδ. α’  Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

  1. ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ – ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Α)           Η Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το φύλλο αγώνα της 15/01/2023 ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ, για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ενώσεως, την έκθεση του παρατηρητή κ.Ανδριόπουλου Γ. και την προφορική απολογία του εκπροσώπου του σωματείου ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ κ. Αργυρόπουλου Κων/νου, ομόφωνα αποφασίζει και επιβάλει στο σωματείο ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ την ποινή της έγγραφης επίπληξης, γιατί κατά την διάρκεια του παραπάνω αγώνα και συγκεκριμένα στο 86ο’ του αγώνα, οπαδός του σωματείου του εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου πηδώντας τον φράκτη του γηπέδου, με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα για 5΄.

  1. ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ – ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ – ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

Α)           Η Επιτροπή ομόφωνα καλεί σε έγγραφη απολογία, βάσει του άρθρου 15 Πειθαρχικού Κώδικα, για επεισόδια που έγιναν κατά την διάρκεια του αγώνα, τα οποία οδήγησαν στη οριστική διακοπή του αγώνα, το σωματείο ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ, γιατί κατά την διάρκεια του αγώνα ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ, για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της Ενώσεώς μας, που έγινε την 22/01/2023 στο γήπεδο Καλυβίων και συγκεκριμένα στο 67ο’ εισήλθαν τρεις οπαδοί με διακριτικά του σωματείου ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ εντός του αγωνιστικού χώρου με σκοπό να επιτεθούν στους διαιτητές τους οποίους και έβριζαν. Μετά από αυτό κατευθυνόμενοι οι διαιτητές στα αποδυτήριά  τους, πετάχτηκε ένα μπαλάκι του τένις από οπαδούς του ίδιου σωματείου ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ το οποίο πέτυχε στην πλάτη τον διαιτητή κ.Ματσούκα Μ. και τέλος ένας οπαδός του ίδιου σωματείου κτύπησε τον διαιτητή μπουνιά στο κεφάλι, με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του αγώνα.

Αφού δεν υπάρχει άλλο θέμα για συζήτηση, λύνεται η συνεδρίαση και υπογράφεται το παρόν πρακτικό όπως ακολουθεί.-

Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΑΦΑΡΙΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ