Αγώνα επιβίωσης δίνουν αύριο ο Αστέρας Μεσολογγίου και ο Όμηρος Νεοχωρίου καθώς τίθενται αντιμέτωποι για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. Ο αγώνας έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023, το μεσημέρι, στο γήπεδο της Κατοχής που χρησιμοποιεί ως έδρα φέτος η γηπεδούχος ομάδα του Ομήρου.

Η ομάδα μας προετοιμάστηκε εντατικά αυτή την εβδομάδα, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, με τον προπονητή μας να βλέπει να λύνονται τα χέρια του καθώς είδε να επιστρέφουν και να τίθενται στη διάθεσή του για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα ο τιμωρημένος Ράπτης και ο τραυματίας Μαυραγάνης, που έλειψαν από το προηγούμενο παιχνίδι. Στα πιτς παραμένει ακόμα ο Αγγελάκης. Προπονητής και παίκτες δηλώνουν αισιόδοξοι ότι η ομάδα θα επιστρέψει στις θετικές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα.

Από την άλλη πλευρά, ο Όμηρος Νεοχωρίου δίνει αγώνα ζωής – θανάτου καθώς είναι η μοναδική ομάδα της Κατηγορίας χωρίς νίκη ακόμα και σίγουρα θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις για να τη πετύχει. Ο προπονητής των γηπεδούχων θα στερηθεί σίγουρα τις υπηρεσίες του Μπαρμπαρούση που είναι τιμωρημένος.

Την προηγούμενη αγωνιστική ο Αστέρας Μεσολογγίου ηττήθηκε εντός έδρας από τον Αμβρακικό Λουτρού με 0-3, ενώ η ομάδα του Όμηρου Νεοχωρίου ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-1 από τον Ατρόμητο Αντιρρίου.

Τον αγώνα ορίστηκαν να διευθύνουν οι κ.κ. Ζύγας, Μπρεσιάκας και Ροκοπάνος.