Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕ Αγίου Δημητρίου αναφέρει τα εξής:

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, η ομάδα μας ηττήθηκε στο βοηθητικό Μεσολογγίου από την τοπική και πρωτοπόρο ΑΕΜ με 4-2.
Στο 21ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Χαλαζιά. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Ράπτης κέρδισε πέναλτι από τον Κάκκο. Ο Τσεκούρας ανέλαβε την εκτέλεση, ο οποίος ήταν άτυχος καθώς γλίστρησε, στέλνοντας τη μπάλα αρκετά άουτ. Ότι δε κατάφερε ο Τσεκούρας από το σημείο του πέναλτι, το κατάφερε λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, έπειτα απο σέντρα απο τα δεξιά του Κ. Κοκώνη, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με εκπληκτικό ψαλιδάκι για το 1-1 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Καλός ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο με ευκαιρίες για κάθε ομάδα, με την ΑΕΜ να σημειώνει δεύτερο τέρμα στο 61ο λεπτό με σκόρερ ξανά τον Χαλαζιά. Το 3-1 από τους γηπεδούχους στο 73ο λεπτό με τον Μιχαλόπουλο να σκοράρει. Στο 76ο λεπτό ο Τσεκούρας με δεύτερο προσωπικό του τέρμα, μείωσε σε 3-2 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Στο 88ο λεπτό η ΑΕΜ οριστικοποίησε τη νίκη της με γκολ στην αντεπίθεση του Πλαστήρα για το τελικό 4-2.
Η ομάδα μας παραμένει στην 7η θέση της βαθμολογίας και στους 11 βαθμούς. Ευχαριστούμε την ομάδα της ΑΕ Μεσολογγίου για την φιλοξενία, τους ευχόμαστε επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας φιλοξενεί στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου τον Ατρόμητο Αντιρρίου.
Οι δύο ενδεκάδες :
ΑΕ Μεσολογγίου: (Ανδρέας Καλαβριζιώτης)
Δουλιώτης, Παλιάτσας (83΄Ζαβιτσάνος), Αθανασόπουλος, Κάκκος (26΄λ.τ Τριφιάτης), Μπαλαμπάνης, Αυτζής, Πιστιόλης, Χαλαζιάς, Γαβρίνας, Πλαστήρας, Κουφός (59΄Μιχαλόπουλος).
Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου: (Γιώργος Γιάκος)
Κουτρούμπας, Τηγανίτας (64΄Hysenaj), Πανταζή, Ρόκκος, Κωστόπουλος, Αλπέντζος, Κοκώνης Κ., Παναγιωτόπουλος, Τσεκούρας, Ράπτης (78΄Αυδής), Σπυριλιώτης.
Διαιτητές : ΛΙΟΝΑΣ, ΚΟΚΜΟΤΟΣ, ΜΠΑΞΑΣ