Τους τρεις βαθμούς της νίκης κρατούσε μέχρι το 90΄+.. ο Παναγρινιακός αλλά στο φινάλε δέχθηκε γκολ και λύγισε μέσα στην δυνατή έδρα της Χαλκίδας. Σε ένα ακόμη ματς η ομάδα του Αγρινίου δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα και πλέον ο στόχος της παραμονής γίνεται ακόμη πιο δύσκολος.

 Παιχνίδι χωρίς πολλές συγκινήσεις στο πρώτο μέρος, με την ομάδα της Χαλκίδας να έχει μια καλή στιγμή στο 20′ με κεφαλιά του Μαγγίνα που πέρασε άουτ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αλεξανδρή, ενώ πέντε λεπτά μετά το σουτ του Α. Μπαλωμένου και εκείνο δεν βρήκε στόχο. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 42′ με τελική προσπάθεια του Τσοπανά από κοντά.

Ο ΑΟΧ στην επανάληψη προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, κατορθώνοντας τελικά να φτάσει στο 1-1 στις καθυστερήσεις, όταν μετά μετά από εκτέλεση φάουλ του Χατζηγεωργίου ο Α. Μπαλωμένος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λαθύρης (Πειραιά)/Μπουμπογιατζόγλου (Πειραιά)-Παπαδόπουλος (Πειραιά).

ΓΚΟΛ: 90’+ Α. Μπαλωμένος-42′ Τσοπανάς.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Πέτρος Ζουρούδης):

Σιδεράκης, Λεσάι (46′ Ακελάουα), Κ. Μπαλωμένος, Μαγγίνας, Ρέτζος, Ογκενερόμπου, Α. Μπαλωμένος, Βελής (46′ Ζαχαράκης), Αλεξανδρής (46′ Κυριακού), Χατζηγεωργίου, Γκιόκας.

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Κατσαρός):

Καλατζής, Παναγιωτόπουλος, Β. Γκόλιας, Σωτηρόπουλος, Φραγκούλης, Καντάνης, Τσούνης, Κοντογιάννης, Τσοπανάς (90′ Αλομπισάτ), Μήλιος, Τσακνής (90’+ Βασιλόγιαννης).

https://eviasports.gr/