ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

Agrinio24.gr

Σημαντική νίκη με 2-0 πέτυχε ο Αστέρας Αγρινίου απέναντι στον Α.Ο. Λυγιά, το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο “Καραπαπά”. Η ομάδα του Αγρινίου με την νίκη αυτή ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, πήραν κεφάλι στο σκόρ με ένα εκπληκτικό γκόλ του Πατσέα στο 33ο λεπτό, είχαν δοκάρι με τον Βαρέττα στο 53′, και κλείδωσαν την νίκη στο 80′ με τον Παχή να ευστοχεί σε πέναλτι που κέρδισε ο Πατσέας.

Καλύτερες φάσεις και γκόλ:

2′ Αντεπίθεση με τον Καλτσή που απέναντι απο τον Ταμανίδη πιάνει το σούτ άουτ.
6′ Ο Πατσέας φεύγει στην αντεπίθεση αλλά το σούτ που κάνει φεύγει άουτ.
12′ Σούτ του Γεωργακόπουλου μπλοκάρει ο Ταμανίδης.
24′ Κόρνερ Βασιλάρη, κεφαλιά Σταματελόπουλου άουτ.
25′ Η μπάλα μετά απο απόκρουση της άμυνας φτάνει στον Ζωγράφο που κάνει καλό σούτ ελάχιστα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.
31′ Σούτ Βασιλάρη μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Μαστροκώστας.
33′ ΓΚΌΛ 1-0: Ο Ζωγράφος απο δεξιά βγάζει την σέντρα και ο Πατσέας με εκπληκτικό γυριστό σούτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
41′ Σούτ του Γεωργακόπουλου πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι άουτ
50′ Σύγχυση στην περιοχή του Λυγιά, η μπάλα φτάνει στον Βαρέττα που απο το ύψος του πέναλτι πιάνει το σούτ ψηλά άουτ.
53′ Σέντρα απο αριστερά του Βασιλάρη, ο Βαρέττας πιάνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στην ρίζα του αριστερού δοκαριού του Καραγεώργου.
80′ Γκόλ 2-0: Ο Καραγεώργος ανατρέπει τον Πατσέα και ο διαιτητής δίνει πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα ο Παχής και διπλασιάζει τα γκόλ της ομάδας του.
87′ Καλή εκτέλεση φάουλ απο τον Βασιλάρη μπλοκάρει ο Καραγεώργος.

Διαιτητής: Προβίδας – Βοηθοί: Ροδάτος, Ροκοπάνος

Συνθέσεις:

Αστέρας Αγρινίου (Θανάσης Μουρτζιάπης): Ταμανίδης. Ζωγράφος, Παπαιωάννου, Τσελτζές (4 λ.τ. Πίτλιγκερ), Βασιλάρης, Βαρέττας, Μαυροφρύδης (72′ Λεχουρίτης), Σπυρόπουλος, Παχής (83′ Θεοδωρίδης), Πατσέας.

Α.Ο. Λυγιάς (Φώτης Δημητρόπουλος):  Μαστροκώστας (49 λ.τ. Καραγεώργος), Ντότσικας (85΄Ι. Δημητρόπουλος), Βασιλόπουλος, Κατσώνης, Ζαρκαδούλας, Ζαμπάρας, Καλτσής, Κατσάμπας (85′ Βλασίου), Γεωργακόπουλος, Β. Δημητρόπουλος(46′ Ζησιμόπουλος), Γκόγκα (46′ Βλάσι)