Ομάδα..  εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα ο Άρης Λεπενούς με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία σε έξι ματς.

Το συγκρότημα του Τάσου Σπαή και Μόρις Τσίβιτς δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους και με δυνατό ξεκίνημα στο πρώτο ημίχρονο έφτασε στη νίκη  (2-4) χάρη σε τρια  τέρματα που σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος και ένα στην επανάληψη. Από την άλλη μεριά ο γηπεδούχος Ατρόμητος αργησε να μπει στο παιχνίδι και το μονο που κατάφερε έιναι να πετύχει δυο γκολ στο φινάλε του αγώνα.

Ο Τσιούνης με σουτ μέσα από την περιοχή στο 9΄ δίνει προβάδισμα στον Άρη Λεπενούς , με τον Α. Θώδη με δυνατό σουτ στο 24΄να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 34΄ο Κοσμάς με δυνατό μακρινό σουτ κάνει το 0-3 (σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Με το ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου (48΄ ) μετά από κάθετη μπαλιά του Π. Τζαμαλή ο Τσιούνης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα πετυχαίνει το τέταρτο γκολ του Άρη Λεπενούς και κάπου εκεί τελειώνει το παιχνίδι. Το τελικό 2-4 διαμορφώθηκε με γκολ του Παναγιωτόπουλου στο 88΄και Αθανασόπουλου στο 90΄.

Στην τρίτη θεση της βαθμολογία ο Άρης Λεπενούς με 21 βαθμούς, 17 οι βαθμοί για τον Ατρόμητο Αντιρρίου.

Διαιτητής : Ασημάκης

Βοηθοί : Πατρόπουλος, Σπυρόπουλος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ατρόμητος Αντιρρίου (Περικλής Παπαποστόλου)

Μπίμπας, Παναγιωτόπουλος, Κάκκος, Πατογιάννης (20΄Κατσίκας), Αμντέλ Σαλάμ, Μαστροκώστας (70΄Αθανασόπουλος), Ευθυμιόπουλος, Ρουμπάτης, Μανδέλος, Παπαποστόλου, Ανδριτσόπουλος (70΄ Ντζουμάνης)

Άρης Λεπενούς (Τάσος Σπαής, Μόριτς Τσίβιτς)

Μήλιος, Τζαμαλής, Προδρομίτης, Μπουμπούλης (60΄Πετανίτης Β.), Βαμβακάς Χ., Θώδης Σ., Βασιλάρης, Τζαμαλής Ε., Κοσμάς (85΄Φλούδας), Θώδης Α. (72΄Πιστιόλης), Τσιούνης (72΄Δήμος)