Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχτηκαν Αράκυνθος Ματαράγκας και Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο της Ματαράγκας, στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας (1ος όμιλος)

Η φιλοξενούμενη ομάδα βρέθηκε στο γήπεδο με μόλις 11 ποδοσφαιριστές  διαθέσιμους. Παρόλα αυτά ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες για γκολ.

Στο 20′ ο Κολομπάτσος για τον Αστέρα είχε κεφαλιά στο δοκάρι,ενώ πέντε λεπτά αργότερα δυνατό σουτ του Ντώνι απομακρύνει εκπληκτικά σε κόρνερ ο Λιάπης, και στο 30΄ σουτ του Κακούρη, ο Λιάπης και πάλι απομακρύνει τον κίνδυνο για την εστία του.

Ότι δεν κατάφεραν η φιλοξενούμενη ομάδα… το κατάφερε ο Μπανάκας στο 36′ για τον Αράκυνθο σε αντεπίθεση πλάσαρε εύστοχα από το ύψος της μικρής περιοχής και έκανε το 1-0 που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι αλλά το σουτ του Κούστα στο 55′ σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Πριτσούλη.

Δοκάρι και για τον Αστέρα στο 60′ με τον Κακούρη να περνάει όποιον βρίσκει…μπροστά του, και με διαγώνιο σουτ , η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Λιάπη

Στο 65′ ακυρώθηκε γκολ για τον Αράκυνθο για επιθετικό φάουλ στον Ντοντάι.

Στο 75′ ήρθε η ισοφάριση για τον Αστέρα μετά από σέντρα του Κακούρη από δεξιά, ο Κολύδας στην προσπάθεια να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 90′ πήγε να ‘κλέψει’ το παιχνίδι ο Αστέρας μετά από εκτέλεση  κόρνερ,  ο Ντώνι μέσα από την μικρή περιοχή κοντρολάρει την μπάλα και με δυνατό σουτ στην αριστερή γωνία, ο τερματοφυλακας Λιάπης με διπλή επέμβαση μπλοκάρει εντυπωσιακά.

Με 10 ποδοσφαιριστές τελείωσε την αναμέτρηση ο Αστέρας Παντάνασσας (δέχθηκε κόκκινη κάρτα ο Κουτσιαύτης στο 90΄).

Διαιτητής : Προβίδας

Βοηθοί : Μπρέσιακας, Πατρόπουλος

Αράκυνθος Ματαράγκας (Γιώργος Κουτσονικόλας)

Λιάπης, Μπουκουβάλας, Τσάγκαλος, Σαλάππας Μ., Κολύδας, Σιάσος, Μπανάκας, Λιάπης, Λάκκας (70΄Κουτσονικόλας), Κούστας, Αλπέντζος (80΄Σαλάππας)

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας (Λάμπρος Αθανασίου)

Πριτσούλης, Κεφάλας, Ντοντάι, Κουμάσης, Σούτας, Σταμάτης, Στρεμμένος, Κουτσιαύτης, Ντώνη, Κακούρης, Κολομπάτσος