Γνώση του θέματος με τα δοκάρια είχαν στην ΑΕΚ σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ατρόμητου!

Στο Περιστέρι ο διαιτητής Μανούχος και η ΑΕΚ αποφάσισαν να «τινάξουν» ένα ολόκληρο πρωτάθλημα στον… αέρα, λόγω εκατοστών και με… μετροταινία. Ο απόλυτος εξευτελισμός και μια αναβολή που δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν, με το αποτέλεσμα του αγώνα να φαίνεται πως θα κριθεί στα δικαστήρια, με την Ένωση να επιζητάει μια… χάρτινη νίκη.

Παρότι στην ΑΕΚ τονίζουν το πρόβλημα με τα δοκάρια το αντιλήφθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας όταν βγήκαν για ζέσταμα, στον Ατρόμητο αναφέρουν ότι στην Ένωση γνώριζαν για το συγκεκριμένο θέμα.

Στην ομάδα του Περιστερίου τονίζουν ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ έστειλαν τον διαιτητή, Μανούχο, να μετρήσει με κορδέλα της τροχαίας μόλις βγήκε η ομάδα για ζέσταμα, κάτι το οποίο μάλιστα φέρεται να έγινε χαρακτηριστικά πέντε φορές!

Στον Ατρόμητο αναφέρουν ότι η διαφορά στο ένα τέρμα ήταν στα τρία εκατοστά και στο άλλο στα πέντε. Όταν ο Μανούχος βγήκε να μετρήσει ξανά, η μια εστία ήταν στο επιθυμητό επίπεδο, ενώ η άλλη είχε μια διαφορά δύο εκατοστών, με τους Περιστεριώτες να αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ ζητούσαν επίμονα να γίνουν μετρήσεις και από άλλα σημεία της γραμμής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr


Πηγή