Ο 48χρονος προπονητής του Παναθηναϊκού, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Nova, έστειλε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων από την τραγωδία στα Τέμπη και σχολίασε το ενδεχόμενο να αναβληθεί η αναμέτρηση του “τριφυλλιού” με την Αναντολού Εφές.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Σερέλης: «Είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Προφανώς, όλη η χώρα. Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Οι γείτονές μας πριν λίγο καιρό είχαν ένα πολύ μεγάλο σεισμό. Έχουν μετρήσει χιλιάδες ανθρώπινες ζωές. Βλέπουμε και εμείς, ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Βλέπουμε πόσο ξαφνικά μπορεί να έρθει μια απώλεια. Όλοι σκεφτόμαστε τις οικογένειες των θυμάτων. Να δώσουμε συλλυπητήρια, κουράγιο και δύναμη. Πραγματικά και στην ομάδα από το πρωί είναι το κυρίαρχο θέμα συζήτησης, αυτό το δυστύχημα».

Ο 48χρονος προπονητής συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είναι πιθανό να αναβληθεί. Δεν το γνωρίζω αυτό το πράγματα. Είτε αναβληθεί, είτε δεν αναβληθεί εμείς θα είμαστε έτοιμοι. Νομίζω ότι κακά τα ψέματα, ένα τόσο τραγικό γεγονός, το αν θα παίξεις ένα παιχνίδι μπάσκετ, δεν είναι κάτι που μπορεί να μπει στην κουβέντα. Αν μας πουν να παίξουμε, θα παίξουμε εννοείται. Αν αναβληθεί, θα προετοιμαστούμε για όποτε γίνει».//


Πηγή