Η χώρα έχει βυθιστεί σε εθνικό πένθος για την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών και όπως είναι λογικό οι αγώνες Κυπέλλου Novibet αναβλήθηκαν!

Η χειρότερη τραγωδία με τρένα στην ιστορία της χώρας μας εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες, έπειτα από τη σύγκρουση αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, αργά το βράδυ της Τρίτης (28/2).

Συγκεκριμένα, ο τελευταίος απολογισμός για την τραγωδία με τα τρένα στα Τέμπη αναφέρει ότι οι νεκροί ανέρχονται στους 36, ενώ από τους τραυματίες, οι 66 νοσηλεύονται και οι υπόλοιποι 32 έχουν πάρει εξιτήριο. Οι 6 βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως έχει κηρυχθεί τριήμερο εθνικό πένθος και όπως είναι λογικό, αυτές τις ώρες, ο αθλητισμός και οτιδήποτε άλλο μπαίνει σε δεύτερη μοίρα και λογικό ήταν να υπάρχει η σκέψη τόσο σε κυβερνητικό επίπεδο όσο και στις Ομοσπονδίες να υπάρξει αναβολή τόσο των αγώνων Κυπέλλου Novibet: Ολυμπιακός-ΑΕΚ και Λαμία-ΠΑΟΚ όσο και σε οποιαδήποτε άλλη αθλητική δραστηριότητα.

Η λογική απόφαση, λοιπόν, πάρθηκε και τελικά οι αγώνες αναβλήθηκαν σύμφωνα με την παρακάτω ανακοίνωση από την ΕΠΟ:

«Με απόφαση του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Παναγιώτη Μπαλτάκου μετά από σχετική επικοινωνία με την κυβέρνηση, οι σημερινοί αγώνες κυπέλλου αναβάλλονται».