Ο Βόλος έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 4-2 επί του Παναιτωλικού, για την 13η αγωνιστική της Super League U17

Η ομάδα του Δημήτρη Θεοδοσίου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πήρε το προβάδισμα στο 13ο λεπτό με τον Μπελλάλη, ενώ στο 34ο λεπτό ο Βλαχοδήμος με κεφαλιά έκανε το 2-0 για την ομάδα του Παναιτωλικού.

Μάλιστα ο Θεοχάρης έχασε μεγάλη ευκαιρία για τον Βόλο, έχοντας δοκάρι στο 20ο λεπτό.

Ο Βόλος κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 39ο λεπτό με τον Καπετάνος, κάνοντας το 2-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Η ομάδα της Μαγνησίας δεν σταμάτησε εκεί και μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο να πάρει το τρίποντο. Ο  κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο 67ο λεπτό ο Καπετάνος, μετά από αδράνεια της άμυνας. Στο 79′ ήρθε η ανατροπή για τους φιλοξενούμενους με τον Ιωαννίδη ύστερα από σέντρα του Αλεξιάδη, ενώ το τελικό σκορ ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Μανό, που έκανε το τελικό 2-4.

Συνθέσεις των ομάδων

Παναιτωλικός: Ζαραϊδόνης, Γαλιάτσος, Νταλιάνης, Καπνιάρης, Βλαχοδήμος, Κεχαγιάς, Ελέζι, Γιωτόπουλος, Κακιώνης, Μπελλάλης, Γαλαζούλας

Βόλος: Κόκκορης, Γεωργιτζίκης, ΛυκουρίνοςΛουλούδης, Σακελλάρης, Κουκουφίκας, Αλεξιάδης, Παππάς (75′ Γκουγκούλης), Καπετάνος (75′ Μανός), Θεοχάρης (84′ Χάνος), Ιωαννίδης (84′ Νταβλαμάνος)