Ματσάρα στο ΔΑΚ Αγρινίου με ανατροπή στην ανατροπή και 4-2 τελικό σκορ υπέρ του Άρη Λεπενούς κόντρα στον Όμηρο Νεοχωρίου που με την σημερινή εμφάνιση δείχνει ότι άδικα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Πολύ καλό ποδόσφαιρο και από τις δυο ομάδες, αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν και έξι γκολ στο τελευταίο ματς της 15ης αγωνιστικής στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Δυνατό ξεκίνημα από τους φιλοξενούμενους που πήραν προβάδισμα στο 22΄ με τον Γιαβρούτα. Άμεση απάντηση από τον Άρη Λεπενούς που ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Τσιούνη (1-1 αποτέλεσμα ημιχρόνου).

Με το ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου και πάλι ο Όμηρος παίρνει προβάδισμα (51΄) με σκόρερ τον Καλύβα (1-2).

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς δημιούργησαν ευκαιρίες και στο 65΄με δυνατό σουτ του Βαμβακά (η μπάλα βρήκε και το δοκάρι) ισοφάρισαν σε 2-2.

Τρία λεπτά αργότερα αποβλήθηκε ο προπονητής Χρήστος Ζαπάντης για διαμαρτυρία στον διαιτητή της αναμέτρησης.

Στο 78΄ο Άρης πήρε προβάδισμα με τον Α. Θώδη με κοντινό σουτ, για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα δυο λεπτά πριν την λήξη του αγώνα με σκόρερ τον Τσιούνη (4-2)

Στη Τρίτη θέση της βαθμολογίας παραμένει ο Άρης Λεπενούς με 31 βαθμούς, τέσσερις μακριά από την κορυφή, πέντε οι βαθμοι για τον Όμηρο Νεοχωρίου.

Διαιτητής : Σαφαρίκας

Βοηθοί : Τάκος, Μπουκουβάλας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Άρης Λεπενούς (Τάσος Σπαής – Μόρις Τσίβιτς)

Γεωργίου, Π. Τζαμαλής, Προδρομίτης, Μπουμπούλης, Χ. Βαμβακάς, Σ. Θώδης,  Βασιλάρης, Πετανίτης (63′  Πιστιόλης), Χ. Κοσμάς (91′ Π. Κοσμάς), Αλ. Θώδης (82′ Δήμος), Τσιούνης (91′  Π. Μουρτζιάπης).

Όμηρος Νεοχωρίου (Χρήστος Ζαπάντης)

Ντιακόνου, Τσιφοπανόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Κωνσταντίνου, Μανέτας, Ξάνθης (90′ Μπουργαζάς), Κρανιάς, Γ. Τρικαλινός, Γιαβρούτας,  Καλύβας (82′ Γ. Τρικαλινός ), Κ. Παναγιωτόπουλος.