Η Τατιάνα Κίσιελ δημοσίευσε ένα βίντεο στην πλατφόρμα του “tik tok”, καταγγέλλοντας ότι ποδοσφαιριστής των “μπλαουγκράνα”, χωρίς να τον κατονομάσει, φώναζε έντονα σε μία κοπέλα και όταν είδε την καταγγέλλουσα να τον βιντεοσκοπεί την κυνήγησε.

Η συγκεκριμένη κοπέλα αναφέρει πως βρέθηκε σε ένα πάρτι, όπου ήταν και αρκετοί παίκτες της Μπαρτσελόνα και χρειάστηκε να κλειδωθεί στην τουαλέτα για να ξεφύγει από έναν εξ αυτών, ο οποίος κινήθηκε απειλητικά εναντίον της.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο βίντεο:

«Έφυγα κλαίγοντας και προφανώς δε θέλω να ξαναπάω ποτέ σε πάρτι όπου θα βρίσκονται και ποδοσφαιριστές. Οι τύποι ήταν αλαζόνες και ηλίθιοι, όπως δηλαδή είναι το 90% των ποδοσφαιριστών. Όταν φτάσαμε στο πάρτι, μας ζητήθηκε να αφήσουμε στην είσοδο τα κινητά μας τηλέφωνα, κάτι που δεν έκανα μιας και δε σκόπευα να καθίσω και πολύ, ιδιαίτερα σε ένα κλειστό χώρο χωρίς καν παράθυρα, μη έχοντας τη δυνατότητα της επικοινωνίας. Δεν τους εμπιστευόμουν καθόλου.

Εκεί υπήρχαν περίπου 50 γυναίκες που περίμεναν την άφιξη των ποδοσφαιριστών. Προσωπικά ήταν κάτι που δεν ήθελα, μιας και περνούσαμε μια χαρά και χωρίς αυτούς. Πηγαίνοντας προς το μπάνιο πέτυχα έναν εξ αυτών ο οποίος φώναζε έντονα σε μια κοπέλα. Τότε έβγαλα το κινητό μου και άρχισα να βιντεοσκοπώ το περιστατικό. Εκείνος το κατάλαβε και με κυνήγησε. Κλειδώθηκα στο μπάνιο για να προστατευθώ ενώ εκείνος χτυπούσε με δύναμη την πόρτα. Τελικά βγήκα, με έβαλε να σβήσω το επίμαχο βίντεο και μόνο τότε μου επετράπη να φύγω».//
Πηγή