Με ανακοίνωσή του ο Αστέρας Αγρινίου εκφράζει τα παραπονά του στην Δημοτική αρχή, γιατί δεν υπάρχει ρεύμα στο γήπεδο του Καραπαπά, με αποτέλεσμα μην λειτουργεί η αντλία υδροδότησης και να μην υπάρχει νερό στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Αγρινίου αναφέρει τα εξής:

Εδώ και 3 μήνες κατόπιν ατυχήματος ενός φορτηγού που φτιάχνει τον δρόμο δίπλα από το γήπεδο μας (Ν. Καραπαπά) δεν υπάρχει ρεύμα στο γήπεδο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην λειτουργεί η αντλία υδροδότησης με συνέπεια το γήπεδο μας να μην ποτίζετε και να μην έχουμε νερά στα αποδυτήρια.

Νιώθουμε ντροπή σαν ομάδα να φιλοξενούμε ομάδες από όλο το νομό και να μας εκφράζουν τα παράπονα τους φεύγοντας μετά τον αγώνα με λάσπες και ιδρωμένοι. Έχουμε εκφράσει ,σε υπευθύνους και μη, τα παράπονα μας και τηλεφωνικώς και μέσω αιτήσεων αρκετές φορές προσπαθώντας να λύσουμε το θέμα αλλά όλες οι προσπάθειες μας απέβησαν άκαρπες.

Η απάντηση είναι ότι εν έτη 2023 δεν υπαρχει καλωδιο για συνδεση στο δικτυο του ΔΕΔΗΕ. Δεν είμαστε επαίτες .

Είμαστε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες του Αγρινίου και απαιτούμε να διευθετηθεί το ζήτημα καθώς πληρώνουμε σαν δημότες και δικαιούμαστε να αγωνιζόμαστε με ασφάλεια και κάτω από καλύτερες συνθήκες.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ