Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στην προσέγγιση του Παναθηναϊκού για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας και στους λόγους για τους οποίους δεν υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο μίλησε στα κανάλια Novasports για την επικοινωνία που είχε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τόνισε πως εκείνη την περίοδο δεν μπορούσε να αποδεχθεί την πρόταση για οικογενειακούς λόγους, παρόλο που το “τριφύλλι” είναι ένας μεγάλος σύλλογος και θα ήθελε να καθίσει στον πάγκο του συλλόγο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν τον προσέγγισε ο Παναθηναϊκός:

«Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ περήφανος. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Όταν ήμουν παίκτης και αγωνιζόμουν στην Φορτιτούντο με είχαν κερδίσει πολλές φορές. Φυσικά έχω τεράστιο σεβασμό σε αυτό τον σύλλογο. Για να πω την αλήθεια, ο Γιαννακόπουλος με κάλεσε και είχαμε 30 εκπληκτικά λεπτά επικοινωνίας στο τηλέφωνο, αλλά ήταν κάτι στη… μέση. Ο καθένας θα μπορούσε να με καταλάβει… Είμαι πατέρας. Δέκα ημέρες πριν η γυναίκα μου έφερε στον κόσμο το παιδί μας και δεν ήταν εύκολο. Και φυσικά έχω μεγάλο σεβασμό στον Ράντονιτς. Έκανε εξαιρετική δουλειά σε όποια ομάδα ήταν στο παρελθόν».

Για το αν θα ήθελε να αναλάβει τον Παναθηναϊκό:

«Ξέρεις, κάθε παίκτης και προπονητής έχει το δικό του στυλ. Και για εμένα είναι πολύ σημαντικό, με βοηθάει και με ακολουθεί το πάθος. Το να είσαι προπονητής σε μία ομάδα με μεγάλο κοινό είναι σίγουρα κάτι το εκπληκτικό. Ποτέ δεν ξέρεις στη ζωή… Ίσως στο μέλλον. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Γιαννακόπουλο διότι ξόδεψε 30 φοβερά λεπτά στο τηλέφωνο και μου έστειλε μήνυμα για το μωρό μου, το οποίο όμως δεν έλαβα. Αν λάβεις εσύ το μήνυμα, στείλε το και σε εμένα».//


Πηγή