Στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ προκρίθηκε ο Απόλλων Δοκιμίου μετά τη σημερινή νίκη του με 5-1 επί του Τρίκαρδου Κατοχής. Οι νικητές ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πήραν δίκαια την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου, όπου και θα αντιμετωπίσουν στην έδρας τους τον Παναγρινιακό.

Μόλις στο 4΄ο Ν. Κοτρότσος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους για να διπλασιάσει τα τέρματα ο Στραβοδήμος στο 28΄. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Δαλαγιώργος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι πετυχαίνει το τρίτο γκολ της ομάδας του και κάπου…εκεί τελείωσε και η αναμέτρηση. Ο Αγγέλης στο 67΄ έκανε το 4-0 και ο Κρανιάς στο 86΄ πέτυχε το πέμπτο γκολ του Απόλλωνα. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ένα λεπτό αργότερα ο Τσιάρας.

Διαιτητής:  Καζανάς

Βοηθοί : Λύσσαρης, Μπουκουβάλας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Δοκιμίου (Θεόδωρος Λαυράνος):

Δαράβαλης, Γιαννόπουλος, Κοτρότσος Ν. (57′ Νούλας), Μακρής (65′ Μενελάου), Ζαρκαδούλας, Δαλαγιώργος,  Κορομηλάς Α. (65′  Βάσσης), Κορομηλάς Φ., Στραβοδήμος, Αγγέλης (65′ Μπαρμπαγιάννης), Κοντοπάνος  (57′  Κρανιάς).

Τρίκαρδος Κατοχής (Γιώργος Ζήκος):

Τσιάρας, Παπανικολάου (57′ Μαχαλιώτης), Μεταξούλης , Γατσώρης Γ., Καλέντζος,  Τσιάρας, Κονταρής (65′ Γκάτσης), Ρόμπολας, Σεραφίγγος (81′ Κιτσάκης),  Κοντοπάνος Π. (65′ Ντοριζάς), Κουκουρδέλης (57′ Κουτρουλης).