Ο Γιόχαν Μάρτενσον μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για το τη σεζόν με τον Παναιτωλικό, το μέλλον του, αλλά και την 6άδα που βλέπει να έρχεται με τη νέα διοίκηση.

Ο Μάρτεσον, στάθηκε στην 6άδα που χάθηκε για τον Παναιτωλικό, τονίζοντας ότι βλέπει να υλοποιείται αυτός ο στόχος με τη νέα διοίκηση. Παράλληλα, τόνισε ότι είναι ανοιχτός στις επιλογές του, καθώς ακόμη δεν έχει μιλήσει με τους διοικούντες το σύλλογο για νέο συμβόλαιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σουηδός μέσος:
Για την σεζόν του με τον Παναιτωλικό:

Νομίζω ότι πήγε καλά. Είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας μετά τη χειμερινή διακοπή, ήταν λίγο δυσκολότερα απέναντι στις κορυφαίες ομάδες. Παίξαμε στα ίσια αρκετές ομάδες της κορυφής στον πρώτο γύρο, αλλά τώρα χάσαμε καθαρά. Την ίδια στιγμή, νικήσαμε ομάδες στο επίπεδό μας και πιο χαμηλά, οπότε είχε διακυμάνσεις. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των κορυφαίων ομάδων και των άλλων στο πρωτάθλημα.

Για την εξάδα που χάθηκε:
Είναι κρίμα. Σε αρκετά παιχνίδια, με ομάδες που ήμασταν καλύτεροι και που δεν είναι στις καλύτερες πέντε στο πρωτάθλημα, δεν παρουσιάσαμε το πρόσωπο που έπρεπε. Μπορεί να μην τους ξεπεράσαμε αλλά ήμασταν καλύτεροι. Αν είχαμε νικήσει τρία παιχνίδια παραπάνω θα είχαμε παραπάνω βαθμούς, είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Είμαστε καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες στο ρόστερ, ο σύλλογος θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω. Έχουμε και νέο ιδιοκτήτη οπότε το βλέπω να συμβαίνει. Πρέπει να παλέψουμε για την έβδομη θέση.

Για το ρόλο του στην ομάδα:
Έχω καλό ρόλο σε ένα κέντρο με τρεις παίκτες. Οι συμπαίκτες μου είναι καλοί, πράγμα που με βοηθά, ενώ ο προπονητής έχει απαιτήσεις από εμάς. Δούλεψε καλά για μένα και νιώθω καλά.

Για τη φυσική του κατάσταση και την φόρμα του την τρέχουσα σεζόν:
Μεγαλώνω, αλλά νιώθω σε καλή φυσική κατάσταση και έχω πολλές αντοχές. Είναι πραγματικά δύσκολο να το πω, και έχω περάσει και άλλα καλά χρόνια, αλλά νιώθω σε καλή φόρμα.

Για το συμβόλαιό του και το αν θα παραμείνει στον Παναιτωλικό:
Πραγματικά δεν το έχω σκεφτεί πολύ. Έχω χρόνο μέχρι το τέλος Ιουνίου και μετά θα δούμε πώς νιώθω, τι θέλει ο σύλλογος και ποιες επιλογές υπάρχουν. Είμαι ανοιχτός σε επιλογές, όπως νιώθω τώρα. Περνώ πολύ καλά εδώ ωστόσο δεν έχω μιλήσει με τον σύλλογο για την επόμενη σεζόν. Είναι νέος ιδιοκτήτης, με ό,τι αυτό σημαίνει. Μάλλον πρέπει να καταλάβουν τι θέλουν, και εγώ πρέπει να καταλάβω τι θέλω. Τα παιδιά μου μεγαλώνουν και ο γιος μου φτάνει στη σχολική ηλικία, οπότε δεν αποφασίζω μόνο εγώ.