Η εξ αναβολής αναμέτρηση του ΑΟ Υπάτου με τον Βύζαντα Μεγάρων έγινε στην… σκιά του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή των Βοιωτών Ιορδάνη Αδαμάκη στο δυστύχημα των Τεμπών, στην οποία οι γηπεδούχοι τίμησαν την μνήμη του.

Για την 17η αγωνιστική έγινε το απόγευμα της Τετάρτης η εξ αναβολής αναμέτρηση του ΑΟ Υπάτου με τον Βύζαντα Μεγάρων, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μία σημαντική νίκη με 2-0, η οποία τους έφερε στην κορυφή του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ισόβαθμους μαζί με τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου ήταν καθόλη τη διάρκεια εκείνη που είχε την υπεροχή και ευτύχησε να προηγηθεί στο 49′ με ωραίο διαγώνιο σουτ του Μπρούνο μέσα από την περιοχή και να φτάσει στο 2-0 στο τελευταίο λεπτό του ματς με εκτέλεση φάουλ του Ροκάι πριν την σέντρα!!! Αξίζει να σημειωθεί ότι το… τρίποντο της νίκης αφιερώθηκε στον αδικοχαμένο Ιορδάνη Αδαμάκη από τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Υπάτου…

Δείτε τη φωτογραφία για να καταλάβετε από που προήλθε το γκολ:

Το φιλμ του αγώνα:

Στο 8′ σέντρα-σουτ του Μπρούνο έπεσε και μπλόκαρε ο Χαλκίδης…
Στο 18′ ο Παπουλής έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Μπρούνο έπιασε το σουτ στην κίνηση εντός περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Χαλκίδη…
Στο 27′ σουτ του Ποτουρίδη εντός μεγάλης περιοχής με την μπάλα να χτυπάει στην εξωτερική πλευρά του αριστερού δοκαριού του Χαλκίδη!
Στο 30′ εκτέλεση κόρνερ από αριστερά του Μπρούνο, ο Χαλκίδης δεν κατάφερε να απομακρύνει και ο Χριστογιάννης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ…
ΓΚΟΛ! Στο 49′ ο Μπρούνο με διαγώνιο σουτ κατάφερε να στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Χαλκίδη!
Στο 50 ο Σταγάκης μπήκε από θέση μέσα δεξιά και έκανε την παράλληλη σέντρα με τον Μπρούνο να μην καταφέρνει να βάλει την προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή!
Στο 52 ο Ποτουρίδης έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Χαλκίδη!
Στο 72′ ατομική προσπάθεια του Ποτουρίδη, αλλά το σουτ που έκανε έφτασε αδύναμα στην αγκαλιά του Χαλκίδη…
ΓΚΟΛ! Στο 90′ ένα απίστευτο γκολ από το κέντρο του γηπέδου με εκτελεστή τον Ροκάι!

ΑΟ Υπάτου (Αντωνόπουλος): Διαμαντής, Χριστογιάννης, Ροκάι, Γλυνός, Ποτουρίδης, Μπρούνο, Παπούλης, Σταγάκης (37′ Σπηλιώτης), Ντρούγκας, Πιαστόπουλος.

Βύζας Μεγάρων (Καλύκας): Χαλκίδης, Δρυμούσης, Μύρκος, Μουσκάι, Σαχόλλι, Κωνσταντίνου, Χατζημελετιάδης, Στρατιδάκης, Καραγιάννης, Φλέγκας, Φυσαράκης.

πηγή: mikriliga.com