Πάνοπλος και αποφασισμένος να τα δώσει όλα για όλα στον αυριανό αγώνα ο Αστέρας Μεσολογγίου, που ταξιδεύει στο Αντίρριο για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ατρόμητο Αντιρρίου στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, το μεσημέρι και είναι το πρώτο από τα εναπομείναντα τρία τελευταία κρίσιμα παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα μας με στόχο την παραμονή της στην κατηγορία.

Με πολλές ευχάριστες επιστροφές ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας καθώς ο προπονητής μας είδε να επιστρέφουν όλοι οι παίκτες σε αυτές και να δηλώνουν παρόντες ενόψει του κρίσιμου αγώνα στο Αντίρριο. Συγκεκριμένα, μετά από πολύ καιρό η αποστολή της ομάδας μας θα είναι πλήρης, καθώς θα συμμετάσχουν σε αυτή οι Αγγελάκης -μετά από δύο μήνες που έμεινε μακριά από την ομάδα λόγω τραυματισμού- Μαυραγάνης και Τριώτης που ξεπέρασαν τους μικροτραυματισμούς τους που τους άφησαν τα τρία τελευταία παιχνίδια εκτός ομάδας. Μόνος στόχος της ομάδας μας είναι η νίκη που θα την απομακρύνει από τη θέση υποβιβασμού και θα δώσει μεγάλη ανάσα στη τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος Αντιρρίου συνεχίζει να πραγματοποιεί μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, στοχεύει στην είσοδό του στα play-off του πρωταθλήματος και θα επιδιώξει και αυτός τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι για να κυνηγήσει τις όποιες του ελπίδες. Θα είναι ένα δύσκολος αγώνας με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη με διαφορετικό όμως στόχο.

Τη προηγούμενη αγωνιστική ο Αστέρας Μεσολογγίου ηττήθηκε εντός έδρας με 0-3 από την Α.Ε. Μεσολογγίου, ενώ η ομάδα του Ατρόμητου Αντιρρίου επικράτησε εκτός έδρας του Απόλλων Δοκιμίου με 1-2.

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν να είναι οι κ.κ. ΛΙΟΝΑΣ – ΜΠΑΞΑΣ – ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.