ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

Δίκαιη μοιρασιά στο Δοκίμι μεταξύ του Απόλλωνα και του Άρη Λεπενούς. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 38′ με τον Δήμο για να δεχθούν την ισοφάριση στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Γιαννόπουλο. Στο 64ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι.

Φάσεις και γκόλ.

11′ Σέντρα απο δεξιά του Κοντοπάνου ο Στραβοδήμος πιάνει την κεφαλιά και ο Γεωργίου μπλοκάρει.
15′ Πλασέ του Ν. Κοτρότσου προλαβαίνει και διώχνει με τα πόδια ο Γεωργίου
20′ Καλό σούτ του Αγγέλη μπλοκάρει ο Γεωργίου.
32΄Φάουλ του Κοσμά, ο Δαράβαλης αποκρούει δύσκολα, η μπάλα φτάνει στον Δήμο που κάνει το σούτ απο πλάγια, με την μπάλα να κοντραρει σε σώματα και να καταλήγει κόρνερ.
38′ Γκόλ 0-1: Ο Κοσμάς εκτελεί το κόρνερ απο δεξιά και ο Δήμος με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
39΄Ο Βαμβακάς ξεκινάει μια κούρσα απο την άμυνά του, περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του, λίγο κάτω απο το κέντρο του γηπέδου “σπάει’ στον Κοσμά, που δεν κάνει καλό κοντρόλ και το σούτ που επιχειρεί φεύγει άουτ.
42′ Σούτ του Κοσμά αποκρούει σε κόρνερ ο Δαραβαλης
58′ Συρτό σούτ του Δαλαγιώργου απέκρουσε ο Γεωργίου και η μπάλα απομακρύνθηκε.
60′ Δυνατό σούτ του Βασιλάρη αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ ο Δαράβαλης
64′ Σέντρα απο δεξιά του Κοντοπάνου ο Αγγέλης κάνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στην ρίζα του δεξιού δοκαριού του Γεωργίου.
73′ Κόρνερ Βασιλάρη, πλασέ του Πετανίτη απο το ύψος της μικρής περιοχής, αποκρούει στην γραμμή ο Δαλαγιώργος, ο Σ. Θώδης παίρνει το ριμπάουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο διαιτητής καταλογίζει επιθετικό φάουλ.
90’Σούτ Βασιλάρη άουτ.
91′ Γκόλ 1-1: Ο Στραβοδήμος με φάουλ στέλνει την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι εκεί ο Αγγέλης κάνει σούτ παράλληλα με την εστία, και ο προωθημένος Γιαννόπουλος απο κοντά με προβολή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής: Ματσούκας – Βοηθοί: Ασημάκης – Λύσσαρης.

Απόλλων Δοκιμίου (Θόδωρος Λαυράνος): Δαράβαλης, Γιαννόπουλος, Ν. Κοτρότσος, Μακρής, Ζαρκαδούλας (23′ λ.τ. Δαλαγιώργος), Νούλας (76′ Κρανιάς), Α. Κορομηλάς (76′ Τσόλκας), Φ.Κορομηλάς, Στραβοδήμος, Αγγέλης, Κοντοπάνος (68′ Μυλωνάς).

Άρης Λεπενούς (Μόρις Τσίβιτς-Τάσος Σπαής): Γεωργίου, Τζαμαλής, Μουρτζιάπης, Μπουμπούλης,Βαμβακάς, Σ. Θώδης, Βασιλάρης, Πετανίτης (88′ Φλούδας) , Δήμος, Κοσμάς, Πιστιόλης.