Η Δόξα Δράμας πήρε τη νίκη με 2-0 επί του Παναιτωλικού, για την 16η αγωνιστική της Super League U15.

Η ομάδα του Αγρινίου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έχασε καλή στιγμή με τον Θεοχάρη στο 4ο λεπτό, με τον Γεωργακούδη να να σώζει εντυπωσιακά.

Η Δόξα Δράμας άρχισε να ανεβάζει στροφές και να πιέζει τον αντίπαλο, με το πρώτο γκολ να έρχεται στο 38ο λεπτό με τον Ιορδανίδη, με σουτ να κάνει το 1-0.

Πρίν λήξη του πρώτου ημίχρονου ο Κοντογιαννίδης έκανε ένα καλοεκτελεσμένο φάουλ, αναγκάζοντας τον Λιάκα σε επέμβαση.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά έχοντας τη Δόξα να τον περιμένει στο μισό γήπεδο και να μην πιέζεται ουσιαστικά. Μοναδική φάση για τους φιλοξενούμενους ήταν ένα μακρινό σουτ του Ασημακούλα στο 46’ που πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Γεωργακούδη.

Η ομάδα της Δράμας άρχισε να πιέζει ξανά, μετά την αποβολή ποδοσφαιριστή της, και έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο 78′ με τον Σύρτα να πασάρει στον Γεωργιάδη, όπου “κρέμασε” τον πορτιέρο, αλλά ο Γρατσάνης έσωσε στην γραμμή. Η μπάλα έφτασε πάλι στον Γεωργιάδη που πλάσαρε για το τελικό 2-0

Συνθέσεις των ομάδων

Δόξα Δράμας: Γεωργακούδης, Κοντογιάννης, Ποδαράς (75’ Σύρτας), Αλκίδης, Τόλιος, Γεωργιάδης Ν. (72’ Χαλβατζής), Ιορδανίδης (70’ Γεωργιάδης Μ.), Στοϊμενίδης, Ιωαννίδης, Μαλλόσι, Ζεδαμάνης.

Παναιτωλικός: Λιάκας, Πιτσικόκος (46’ Τέλιος), Γκορόγιας, Γρατσάνης, Φώλιας (63’ Σαλάππας), Σταματής, Τσαπραϊλης, Χασάνης (46’ Γέρνας), Ασημακόπουλος, Βασιλείου.