Αρχική Παναιτωλικός Αναστασίου: «Κάνουμε πράγματα με τα οποία η… επιστήμη σηκώνει τα χέρια τα...

Αναστασίου: «Κάνουμε πράγματα με τα οποία η… επιστήμη σηκώνει τα χέρια τα ψηλά»!

Μετά το 1-1 με τη Λαμία, ο Γιάννης Αναστασίου χαρακτήρισε την 7η θέση στην κανονική περίοδο θετικό επίτευγμα για τον Παναιτωλικό, όμως πρόσθεσε πως η ομάδα του οφείλει να έχει μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση και αυτοπεποίθηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου μετά την εντός έδρας ισοπαλία του Παναιτωλικού κόντρα στη Λαμία:

«Η 7η θέση σαν επίτευγμα είναι καλή για την ομάδα. Πρέπει να βελτιωθούμε όμως σε πολλά άλλα πράγματα. Μερικές φορές κάνουμε κάποια πράγματα στο γήπεδο με τα οποία η επιστήμη σηκώνει τα χέρια τα ψηλά.

Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί. Προηγηθήκαμε και δεν κρατήσαμε το σκορ. Μας δόθηκε η δυνατότητα να σκοράρουμε στις κόντρα επιθέσεις που κάναμε, αλλά όσο το ματς μένει στο 1-0 είναι όλα ρευστά», ανέφερε αρχικά.

Δεν τελειώνουμε τις φάσεις. Είμαστε δύσκολοι στο γκολ. Εξαρτιόμαστε πάρα πολύ από έναν παίκτη, αν θα βάλει γκολ ο Καρέλης. Παρόλο που προήλθε από λάθος του τερματοφύλακα, ήταν εκεί και το έβαλε.

Γενικά πρέπει να βελτιώσουμε τους πλάγιους και τα χαφ μας. Για να βάλεις γκολ πρέπει να πατήσεις περιοχή. Να το πιστέψεις. Εμείς δείχνουμε ότι δεν το πιστεύουμε. Πρέπει να το πιστέψεις. Αλλιώς το γκολ δεν έρχεται».

}
error: Content is protected !!