Ο Ισπανός μέσος, έκανε ξεκάθαρο πως δεν θέλει να ανανεώσει στη “Βασίλισσα” εάν δεν αξίζει την παρουσία του εκεί, φανερά συνειδητοποιημένος με την κατάσταση.

Ρεσιτάλ ταπεινότητας έδωσε ο Ντάνι Σεμπάγιος, ο οποίος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο παραμονής του στη “Βασίλισσα”. Ο Ισπανός μέσος, είναι ένας από τους παίκτες που καλείται να διαχειριστεί ο σύλλογος, μαζί με τους Μπενζεμά, Μόντριτς, Κρόος. Ο ίδιος φαίνεται συνειδητοποιημένος με τον ρόλο του στην ομάδα, έχοντας μάλιστα πάρει αρκετές ευκαιρίες από τον Κάρλο Αντσελότι αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Θέλω να παίζω ποδόσφαιρο και να κρίνομαι με βάση την απόδοσή μου στο χορτάρι. Δεν θέλω να ανανεώσω αν δεν το αξίζω, ή να πάω σε άλλον σύλλογο αν δεν το αξίζω. Θέλω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Θέλω να παίξω τους επόμενους τρεις μήνες και όταν τελειώσει η σεζόν, θα συναντηθώ με τον ατζέντη μου, με την οικογένειά μου και θα αξιολογήσουμε τι είναι καλύτερο. Δεν θέλω όμως απλά και μόνο το καλύτερο συμβόλαιο. Θέλω η διοίκηση, οι άνθρωποι του συλλόγου να αποφασίσουν αν είμαι κατάλληλος ή όχι για αυτούς. Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι να είμαι συγκεντρωμένος μέρα με τη μέρα, να εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες όσα λεπτά κι αν κρατούν και να δείχνω στον κόσμο ότι θέλω να συνεχίσω να παίζω στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Για τον Μόντριτς: «Ο Μόντριτς ήρθε εδώ στα 26 του. Είναι κίνητρο για μένα να έχω έναν τέτοιο θρύλο σαν κι αυτόν στο πλευρό μου. Ελπίζω να καταφέρω το 50% όσων πέτυχε εκείνος ατομικά και συλλογικά. Είναι το υπόδειγμά μου. Εγώ παίζω καλά εδώ και δύο μήνες, εκείνος με τον Κρόος βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο εδώ και δέκα ή δώδεκα χρόνια».//


Πηγή