Ο Λέβαν Σενγκέλια συγκαταλέγεται στις «αποκαλύψεις» της φετινής σεζόν και ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού μας «συστήθηκε» με εντυπωσιακό τρόπο.

Ηταν 17 Αυγούστου όταν «έσκασε» η είδηση της συμφωνίας του Παναιτωλικού με τον Λέβαν Σενγκέλια και λίγες ώρες μετά ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός έγινε επίσημα παίκτης των «κυανοκίτρινων».

Στα 27 προς 28 του έτη έφτασε στο Αγρίνιο με μερικά χρόνια… καθυστέρηση, αφού ο διεθνής ακραίος βρίσκονταν στο «μπλοκάκι» του club από το 2019 και την εποχή που έπαιζε στην Ντιναμό Τυφλίδας. Κάλιο αργά όμως παρά ποτέ και τελικά φόρεσε την «κυανοκίτρινη» φανέλα, σε μία εξέλιξη που τους δικαίωσε όλους.

Την ομάδα που όπως αποδείχθηκε μέσα στο γήπεδο πήρε έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή και τον ίδιο, αφού στην Ελλάδα αφήνει το «στίγμα» του, ξεχωρίζει και περνά καλά.

Η ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας τον βρήκε με τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 25 εμφανίσεις του όπου σε αρκετές ξεχώρισε και το «τρικ» του Γιάννη Αναστασίου να τον χρησιμοποιεί με «ανάποδο» πόδι απέδωσε τα μέγιστα.

Αγαπημένη του κίνηση: Πάει στο 1vs1, συγκλίνει και «εκτελεί»