Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε πριν την αναμέτρηση κόντρα στη Βιλερμπάν, για το εν λόγω παιχνίδι αλλά και για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του προκειμένου να πάρει τη νίκη.

Ο Χρήστος Σερέλης, μίλησε πριν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού, κόντρα στη Βιλερμπαν, αναφερόμενος στην αμυντική λειτουργία που πρέπει να έχει η ομάδα του, που είναι το… κλειδί για να πάρει το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Αυτό που ζητάμε από το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν είναι να έχουμε την απόδοση που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά για 40 λεπτά αυτή τη φορά, ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Το κλειδί του αγώνα είναι όπως πάντα η ένταση που θα έχουμε στην άμυνα και οι προσαρμογές θα έχουμε σε κάθε επίθεση του αντιπάλου μας»

«Αν αμυντικά είμαστε αυτοί που πρέπει θα κερδίσουμε. Η Βιλερμπάν είναι μια αθλητική ομάδα με έμπειρους παίκτες. Το σημαντικό είναι πως λόγω αυτής της εμπειρίας μπορεί να διαβάσει καλά κάποιες καταστάσεις, όταν η αντίπαλη άμυνα δεν είναι επιθετική. Όποτε, όπως είπα και πριν, το κλειδί είναι η ένταση που θα έχουμε αμυντικά»

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς τόνισε: «Η Βιλερμπάν είναι μια ομάδα με καλή έδρα και καλούς παίκτες. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε και θα είμαστε έτοιμοι. Θα πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ.
Έχουν τον Φαλ, είναι θηριώδης τύπος και θα πρέπει να κάνουμε καλή ομαδική δουλειά σε αυτόν τον τομέα. Ο Νάντο Ντε Κολό είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης, έχουν επίσης πολύ καλά ποσοστά πίσω από τη γραμμή του τριπόντου, οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».//


Πηγή