Η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ έστειλε αίτηση προς την FIBA, θέτοντας και επίσημα υποψηφιότητα για την διεκδίκηση του Final Four του Basketball Champions League.

Η είδηση ότι η ΑΕΚ θέλει να διοργανώσει το Final Four του Basketball Champions League ήταν γνωστή εδώ και μερικές ημέρες, ωστόσο πλέον το ενδιαφέρον απέκτησε και επίσημη μορφή, αφού η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ κατέθεσε την υποψηφιότητά της στην FIBA εντός των χρονικών ορίων που είχαν τεθεί.

Έχοντας διοργανώσει με τεράστια επιτυχία το Final Four του 2018 (το οποίο και κατέκτησε), αλλά και του Final Eight του 2020 (ασχέτως αν τελικά έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κορονοϊού), η “Ένωση” έχει την απαιτούμενη τεχνογνωσία. Αυτή τη φορά βέβαια θέλει να φέρει τη διοργάνωση στο νέο σπίτι της, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, ενώ οι δύο προηγούμενες είχαν λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ έχει ήδη προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης και την τελευταία αγωνιστική θα διεκδικήσει και την πρώτη θέση του ομίλου της ενόψει των πλέι οφ της διοργάνωσης.//

 


Πηγή