Η ενημέρωση του Αστέρα Μεσολογγίου αναφέρει τα εξής:

Πανέτοιμος και αισιόδοξος να υποδεχθεί τον Απόλλων Δοκιμίου είναι ο Αστέρας Μεσολογγίου στο τελευταίο του εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, συγκεκριμένα δε για τη 17η αγωνιστική. Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023, το μεσημέρι και καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να δώσουν το παρόν στο γήπεδο και να ενθαρρύνουν τους παίκτες μας στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς!

Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν το “πρέπει” του αυριανού αγώνα και για το λόγο αυτό όλη την εβδομάδα σύσσωμοι οι ποδοσφαιριστές μας ακολούθησαν το προπονητικό πρόγραμμα του προπονητή μας και δηλώνουν έτοιμοι για να τα δώσουν όλα ώστε να κατακτήσουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης. Ο προπονητής μας είδε με ικανοποίηση να έχουν επιστρέψει άπαντες στις προπονήσεις και δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ή απουσίας.

Μετά τη σπουδαία νίκη της ομάδας μας τη προηγούμενη αγωνιστική μέσα στο Αντίρριο η ψυχολογία όλων είναι αρκετά ανεβασμένη και υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία ότι θα δείξουν το καλό πρόσωπο των τελευταίων αγωνιστικών και στον αυριανό αγώνα που θα συνοδευτεί με την ανάλογη επιτυχία.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Δοκιμίου είναι ένα αρκετά αξιόμαχο σύνολο που πραγματοποίησε καλή πορεία φέτος στο πρωτάθλημα και σίγουρα παραμένει ένας αξιόλογος και δυνατός αντίπαλος. Δεν έχει άγχος για το αποτέλεσμα, δεν έχει να χάσει τίποτα από τον αυριανό αγώνα, πράγμα που τον καθιστά εξ ορισμού συγχρόνως επικίνδυνο αντίπαλο.

Τη προηγούμενη αγωνιστική ο Αστέρας Μεσολογγίου επικράτησε εκτός έδρας με 0-3 επί του Ατρόμητου Αντιρρίου ενώ ο Απόλλων Δοκιμίου αναδείχθηκε ισόπαλος εντός έδρας σε 1-1 με τον Άρη Λεπενού.

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι κ.κ Γκιάφης, Βλαχοδήμος και Πατρόπουλος.