Το πρόγραμμα ξεκινάει στην Τρίπολη στις 17:00 με τον Αστέρα να φιλοξενεί τον Παναιτωλικό, με τους Αρκάδες να έχουν πάρει απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις και τα «καναρίνια» να βρίσκονται στην 7η θέση χωρίς να κινδυνεύουν.

Μέχρι τώρα έχουν βρεθεί δύο φορές στην διαδικασία των Playouts με τις δύο αναμετρήσεις να έχουν διεξαχθεί με γηπεδούχο τον Παναιτωλικό. Οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες (1-1) τόσο στην αναμέτρηση που έγινε στις 28 Ιουνίου 2020, όσο και σε αυτό που έγινε στις 16 Απριλίου 2022 και ολοκληρώθηκε με 0-0.

Τα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξάρτητα έδρας, έχουν ολοκληρωθεί με ισοπαλία και μάλιστα χωρίς να σημειωθεί τέρμα, αφού όλες είναι με 0-0.

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 13 ισοπαλίες, τα μισά δηλαδή από τα παιχνίδια που έδωσε. Οι οκτώ ήταν στην έδρα του και οι πέντε μακριά από αυτή.

Ο Παναιτωλικός είχε 8 αναμετρήσεις ισόπαλες στα 26 παιχνίδια του, ενώ σημείωσε 26 τέρματα, δηλαδή ένα ανά αγώνα, σε αντίθεση με τον Αστέρα Τρίπολης που έχει 19, δηλαδή 0,73 ανά αγώνα.

11 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

7 ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

3 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

1 ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 17-5