Στο μηδέν έμειναν Αμβρακικός Λουτρού και ΑΕ Μεσολογγίου στο μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣΑ. Διατήρησε την διαφορά των δυο βαθμών η ΑΕΜ και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Ελπίζουν στον Αμβρακικό για καλύτερη συνέχεια

Όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης:

Δοκάρι για τον Αμβρακικό στο 8΄όταν μετά από σέντρα του Καμμένου από τα αριστερά ο Κάκκος στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα, βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Δουλιώτη. Κόκκινη κάρτα στο Μπαλάφα (δεύτερη κίτρινη) στο 22΄, με 10 ποδοσφαιριστές συνεχίζουν οι γηπεδούχοι. Εκτέλεση φάουλ του Γκόγκα, κεφαλιά του Σ. Κοκώνη από καλή θέση άουτ στο 14΄, Κεφαλιά του Β. Κοκώνη μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκόγκα απομακρύνει σε κόρνερ ο Δουλιώτης, ήταν οι ευκαιρίες των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στο 41΄με δυνατό σουτ του Παλιάτσα, αλλά ο Ζέρβας απομάκρυνε τον κίνδυνο για την εστία του.

Στην επανάληψη Καμμένος, και Κοκώνης δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ δίχως όμως να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα, ενώ οι φιλοξενούμενοι με Κράνη, Ζαβιτσάνο, και Πιστιόλη δεν βρήκαν στόχο.

Διαιτητής : Καζανάς

Βοηθοί: Κουτρομάνος, Ζαχαράτος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αμβρακικός Λουτρού (Νίκος Μιμιγιάννης)

Ζέρβας, Μπαλάφας, Γιώτης Α. (25′ Φονιάς), Ε. Κοκώνης, Μπακαδήμας, Γ. Αριστόπουλος, Παγώνης, Γκόγκα, Σπ. Κοκώνης, Καμμένος, Μακρυπίδης (57′ Δημαράς).

ΑΕ Μεσολογγίου (Ανδρέας Καλαβριζιώτης)

Δουλιώτης, Παλιάτσας, Ζαβιτσάνος (67΄Αθανασόπουλος),  Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Αυτζής,  Πιστιόλης, Χαλαζιάς, Γαβρίνας (85΄Καλύβας), Μιχαλόπουλος (76΄Τριφιάτης), Κράνης.