Την ομάδα του ΑΟ Σκουτεράς υποδέχθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο Σαρδηνίων , το Άρωμα Βαρετάδας, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την ισοπαλία, αν και αγωνίζονταν σε αρκετό χρονικό διάστημα  με εννέα ποδοσφαιριστές και στο τέλος με οχτώ!!

Τέσσερα γκολ, τρεις κόκκινες κάρτες στους ποδοσφαιριστές, μια κόκκινη στον προπονητή, και πολλές φάσεις ανάμεσα στις δυο εστίες με τελικό αποτέλεσμα 2-2!!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 13΄με τον Σάφακα Φ., για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι τρία λεπτά αργότερα με τον Κωστόπουλο Δ. Στο 22΄ο Φίλος δίνει και πάλι προβάδισμα στο Άρωμα Βαρετάδας (2-1) και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου υπήρχαν τρεις αποβολές. Στο 28΄ο Κωστόπουλος Δ., και στο 35΄ο Κωστόπουλος Γ., για τον ΑΟ Σκουτεράς, και στο 23΄ο προπονητής του Άρωμα Βαρετάδας Κώστας Χαρδαλιάς. Στην επανάληψη, ο ΑΟ Σκουτεράς, αν και αγωνίζονταν με 9 ποδοσφαιριστές ισοφάρισε σε 2-2, στο 50΄με τον Ακούλλι. Στο 89΄αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Καραγεώργος Γ., ο οποίος βρίσκονταν στον πάγκο του ΑΟ Σκουτεράς.

Διαιτητής : Βλάχος

Βοηθοί : Κατσαούνης, Κεφαλής

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Άρωμα Βαρετάδας ( Κώστας Χαρδαλιάς)

Κατσίκης, Σάφακας Ε., Ασπρούδης (65΄Αργύρης) Παπανίκος, Σιάφακας Κ.(80΄Τσιλίκης), , Χαρδαλιάς, Φίλος, Παπαχαραλάμπους (69΄Φλωράκης), Σάφακας Φ., Μπιστιντζάνος, Καβαλλάρης

ΑΟ Σκουτεράς (Γιώργος Αρμύρας)

Κόκκαλης Α., Κωστοπουλος Α., Κωστόπουλος Γ., Κωστόπουλος Δ., Κωστάκης, Γιαννοκώστας Γ., Καραγεώργος Α., Ακούλλι, Καραγιώργος Γ., Γιαννοκώστας Ε., Γρίβας Χ.( 36΄Γρίβας Ν.)