Τη δική της στιγμή ετοιμάζεται να ζήσει η ΑΕΚ Μεσολογγίου που διοργανώνει για μία ακόμη σεζόν την χοροεσπερίδα της. Η εκδήλωση που επιδιώκει να υποδέχθει την ποδοσφαιρική οικογένεια τής Αιτωλοακαρνανίας και όχι μόνο αυτή το Σάββατο 25 Μαρτίου στις 21.00 στον πολυχώρο «Ζεφυρος» στο Λιμάνι Μεσολογγίου.
Το κλου της βραδιάς όπως είθισται να συμβαίνει σε τέτοιες διοργανώσεις είναι οι βραβεύσεις. Η ΑΕΚ Μεσολογγίου θα τιμήσει πρόσωπα που πρόσφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν ανεκτίμητες υπηρεσίες ακόμη. Φυσικά ξεχωριστή αναμένεται να είναι η βράβευση σύσσωμης της γυναικείας ομάδας της ΑΕΚ Μεσολογγίου ( παίκτριες καί προπονητές).
Όσον αφορά τις ατομικές βραβεύσεις, α τιμώμενα πρόσωπα θα είναι:
1. Χρήστος Κατσιφας ( βετεράνος ποδοσφαιριστής) για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
2. Απόστολος Μπαλτουμας (βετεράνος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής) για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
3. Χρήστος Πιτσερης (βετεράνος ποδοσφαιριστής – προπονητής) για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
4. Κωνσταντίνος Τσασσης ( βετεράνος διαιτητής και νυν παρατηρητής διαιτησίας) για την προσφορά του στην Ελληνική διαιτησία ποδοσφαίρου.
5. Νικόλαος Σταμάτης ( βετεράνος ποδοσφαιριστής και νυν παράγοντας) για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τής Αιτωλοακαρνανίας.
6. Παναγιώτης Νάκας ( παράγοντας) για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τής Αιτωλοακαρνανίας.
7. Κωνσταντίνος Μασαλης ( βετεράνος ποδοσφαιριστής) για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τής Αιτωλοακαρνανίας.
8. Δήμος Γαβρινας ( ποδοσφαιριστής) για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
9. Γιάννης Νικακης ( ποδηλάτης) για την μεγάλη του προσφορά στον αθλητισμό.
10. Ιόλη Σταυροπούλου (παίκτρια ) αριστούχος μαθήτρια .
11. Γιάννης Κωνσταντίνου ( βετεράνος ποδοσφαιριστής και προπονητής) θα τιμηθεί ο αείμνηστος προπονητής για την μεγάλη του προσφορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνει για μία ακόμη φορά ο Μιχάλης Κιτσινελης.
Τους θαμώνες του κέντρου αναμένεται να διασκεδάσει ο Μεσολογγίτης καλλιτέχνης, Δημήτρης Ραιδης με την ορχήστρα του.
Η αντίστροφη μέτρηση για την χοροεσπερίδα της ΑΕΚ Μεσολογγίου έχει ξεκινήσει και το Σάββατο 25 Μαρτίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον ” Ζέφυρο” , καί σάς περιμένουμε για μία αξέχαστη βραδιά…. 15 χρόνια ΑΕΚ Μεσολογγίου!!!!!