ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 22/3/2023, επέβαλε τις παρακάτω ποινές:

ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΟΙΝΩΝ

 • Στο σωματείο ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ έγγραφη επίπληξη,  (αγώνας ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ).
 • Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 22/03/2023, επέβαλε τις παρακάτω ποινές σε αξιωματούχους, σε αγώνες που διεξήχθησαν 18-19/03/2023.
  Η καταβολή της χρηματικής ποινής που επιβλήθηκε σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Π.Ο., γίνεται εντός προθεσμίας 30 ημερών, από την ημέρα κοινοποίησης της απόφασης.
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΙΝΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΥΡΩ
ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΚΩΝ. ΑΡΩΜΑ ΒΑΡΕΤΑΔΑΣ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ 20
ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΧΡ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2018 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 10
 • Αν η καταβολή δεν γίνει στο ως άνω χρονικό διάστημα, τότε η Ε.Π.Σ. δεν θα ορίζει τον επόμενο αγώνα και κάθε επόμενο αγώνα του σωματείου, μέχρι την πληρωμή της οφειλής, ο οποίος και θα κατακυρώνεται υπέρ του αντιπάλου σωματείου (άρθρο 23 παρ. 2 εδ. ειι’ Πειθαρχικού Κώδικα).

  Για την εφαρμογή της διάταξης αυτής το οφειλόμενο χρηματικό ποσό για τα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, πρέπει να είναι ίσο ή ανώτερο των εκατόν πενήντα (150) ευρώ (άρθρο 23 παρ. 2 εδ. ζ’ Πειθαρχικού Κώδικα).

  Τελευταία ημέρα καταβολής των χρηματικών προστίμων του παρόντος ποινολογίου, ορίζεται η 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023 (άρθρο 23 παρ. 2 εδ. α’  Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

  Αγώνας που δεν τελέστηκε ή δεν έληξε με υπαιτιότητα της μιας εκ των δύο ομάδων, προσμετράτε για την έκτιση των ποινών (ποδοσφαιριστών – αξιωματούχων)  μόνο της ανυπαίτιας ομάδας (άρθρο 21 παρ. 3 Κ.Α.Π.).-

  Ο  Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΙΩΑΝ. ΒΙΣΒΙΚΗΣ                                                                         ΧΡ. ΤΕΓΑΣ