Ολοένα και πιο έντονα ακούγεται πως κάτι τρέχει με την υπόθεση της οικογένειας Καμίνσκι. Ο Φώτης Κωστούλας ακόμη δεν έχει δει το χρώμα του χρήματος με αποτέλεσμα η ΠΑΕ Παναιτωλικός τυπικά να παραμένει στα χέρια του.

Αυτές τις μέρες έχει προγραμματιστεί ένα ταξίδι ανθρώπων των Αγρινιωτών στην Αθήνα. Εκεί βρίσκονται και οι Καμίνσκι με τον Γιώτη Παναγιώτου. Οι επόμενες μέρες θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Πιθανότατα να τρέξουν οι εξελίξεις. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Ούτε από τους μεν, παρά την αβεβαιότητα που επικρατεί, γίνεται λόγος για ανησυχία, ούτε από την πλευρά των επενδυτών. Προφανώς κάτι περισσότερο θα γνωρίζουν όσοι είναι μέσα στα πράγματα και βάσει της δικής τους στάσης φαίνεται πως στο τέλος το deal θα γίνει.

Πάντως, όλο αυτό έχει τινάξει στον αέρα και τον προγραμματισμό εν όψει καλοκαιριού. Τόσο το συμβόλαιο του προπονητή όσο και αυτά αρκετών παικτών εκπνέουν το καλοκαίρι και επαφές έχουν γίνει μόνο σε φιλολογικό επίπεδο. Κάποιοι, δηλαδή, έχουν ενημερωθεί από τη νέα τάξη πραγμάτων πως θα τους γίνει πρόταση ανανέωσης. Εκεί έχουμε μείνει, στα λόγια. Το ίδιο ισχύει και για στελέχη που βρίσκονται χρόνια στην ΠΑΕ και υποστηρίζουν πως «δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει».